Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL Bestuur

Het Bestuur van ISACA NL Chapter is als volgt samengesteld:

ISACA Netherlands Chapter is als local chapter een zelfstandige opererende beroepsvereniging, onlosmakelijk verbonden met ISACA Global.

ISACA Netherlands Chapter is statutair opgericht op 30 oktober 1985 en is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 40412008 als Information Systems Audit and Control Association Netherlands Chapter 

Strategische doelen ISACA NL Chapter:

  1. Toegevoegde waarde verbeteren van het ISACA lidmaatschap voor onze leden en de organisaties waarvoor onze leden werkzaamheden verrichten.
  2. Kennisproducten van ISACA Global promoten.
  3. Waarde creatie met informatievoorziening verbeteren door IT alignment in organisaties te stimuleren en ondersteunen.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.