Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Round Tables

De Round Tables worden georganiseerd door ISACA Netherlands Chapter, in samenwerking met NOREA. De Round Tables leveren een bijdrage te leveren aan het opdoen en in stand houden van relevante vakkennis in relatie tot de ISACA International strategie. De Round Tables zijn voor leden van ISACA en NOREA kosteloos toegankelijk. Introducees zijn welkom.

Deelname geeft recht op 2 CPE punten. Het bewijs van deelname wordt digitaal toegezonden op basis van het tekenen van de presentielijst. 

Aanmelden

Aanmelden voor de Round Tables kan alleen via de website van isaca.nl.

Afmelden

Indien een deelnemer alsnog verhinderd is, wordt hij/zij verzocht zich zo spoedig mogelijk af te melden via roundtables@isaca.nl. Dat maakt het mogelijk om anderen de gelegenheid te geven om deel te nemen.

No shows

Indien een deelnemer zich enkele malen wel aanmeldt, maar zonder afmelding niet aanwezig is, kan hem/haar verdere deelname aan toekomstige Round Tables ontzegd worden.

Aanvang

Elke Round Table vangt aan om 18.00 uur met een broodbuffet waarna om 18:30 uur de presentatie begint. Om uiterlijk 20.00 uur wordt de Round Table formeel afgesloten.

Uiteraard is het mogelijk voor deelnemers om in de foyer of elders op de locatie met elkaar verder te praten.

september 2024
Geen evenementen gevonden!

Parkeren

Parkeren kan op de locaties Breukelen, Eindhoven en Zwolle over het algemeen kosteloos. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de deelnemer, tenzij anders vermeld.

Presentatie

Na de Round Table is het streven om binnen 1 week, bij instemming van de spreker, de presentatie van de Round Table op www.isaca.nl te publiceren onder downloads

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de Round Tables of een suggestie voor een spreker, neem dan contact op met de backoffice via roundtables@isaca.nl.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.