ISACA’s Cybersecurity Nexus™ (CSX) is de meest vooraanstaande bron voor cybersecurity. CSX helpt professionals om te groeien, te leren en kennis te maken met leiders in de sector, en zorgt voor loopbaanontwikkeling, nu en in de toekomst. Daarmee vormt CSX het hulpmiddel voor certificering op basis van performance, uitbreiding van uw netwerk, training en ontwikkeling.

Werken aan een krachtige work force

De IT-sector kan de vraag naar hoogopgeleide, ervaren cyberprofessionals nauwelijks aan. ISACA is daarom vastbesloten om het aanbod te vergroten door opleiding, training en certificering van professionals en het bedrijfsleven te versterken met een sterke en goed geïnformeerde work force.

De ISACA trainingen, examens en certificeringen focussen op de ontwikkeling van zowel vaardigheden als kennis. De strenge testen zorgen ervoor dat u ervaringen opdoet in het werkveld die u klaarstomen voor de praktijk. ISACA certificeringen vormen niet alleen mijlpalen in uw loopbaan maar tonen ook uw betrouwbaarheid aan als professional en vergroten uw verdiencapaciteit.

Meer informatie https://cybersecurity.isaca.org/.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen