Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

CSX Certificering

ISACA’s Cybersecurity Nexus™ (CSX) is de meest vooraanstaande bron voor cybersecurity. CSX helpt professionals om te groeien, te leren en kennis te maken met leiders in de sector, en zorgt voor loopbaanontwikkeling, nu en in de toekomst. Daarmee vormt CSX het hulpmiddel voor certificering op basis van performance, uitbreiding van uw netwerk, training en ontwikkeling.

Werken aan een krachtige work force

De IT-sector kan de vraag naar hoogopgeleide, ervaren cyberprofessionals nauwelijks aan. ISACA is daarom vastbesloten om het aanbod te vergroten door opleiding, training en certificering van professionals en het bedrijfsleven te versterken met een sterke en goed geïnformeerde work force.

De ISACA trainingen, examens en certificeringen focussen op de ontwikkeling van zowel vaardigheden als kennis. De strenge testen zorgen ervoor dat u ervaringen opdoet in het werkveld die u klaarstomen voor de praktijk. ISACA certificeringen vormen niet alleen mijlpalen in uw loopbaan maar tonen ook uw betrouwbaarheid aan als professional en vergroten uw verdiencapaciteit.

Meer informatie https://cybersecurity.isaca.org/.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.