Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

CISA Certificering

CISA staat voor Certified Information System Auditor. De CISA-certificering is een internationaal erkend en geprefereerde certificering voor professionals op het gebied van audit, assurance en beveiliging van informatiesystemen (IS).

Ondernemingen zijn voortdurend op zoek naar IS audit professionals die beschikken over de kennis en expertise om risicoanalyses uit te voeren en maatregelen te introduceren, zodat de ondernemingen kunnen vertrouwen op hun informatiesystemen. De CISA-certificering laat zien dat je beschikt over de benodigde vaardigheden, kennis en praktijkervaring om deze werkzaamheden succesvol uit te voeren.

Over de CISA-certificering

Een CISA-certificering wordt toegekend aan de professional met interesse in IS auditcontrole, beheersing en beveiliging die:

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.