Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL Chapter organiseert specifiek trainingen ter voorbereiding op CRISC-examens. Tijdens de CRISC-training van ISACA worden de vijf CRISC-domeinen uitvoerig behandeld en worden examenvragen geoefend. Zo wordt direct duidelijk welke onderdelen je voldoende beheerst en waar nog ruimte is voor verbetering.

Het CRISC-examen is in het Engels door ISACA Global. 

CRISC-certificering

Risicomanagement is in (Nederlandse) bedrijven een verantwoordelijkheid van Raden van Bestuur. Daardoor is risicomanagement in veel bedrijven een specialisme geworden. CRISC certificeert risicomanagers die risicomanagement voor IT kunnen organiseren en inrichten op een manier die daarbij 100% aansluit. Binnen de CRISC-certificering worden vier domeinen geëxamineerd:

  • Risk Organizational Governance (26%)
  • Risk Assessment  (20%)
  • Risk Response & Reporting (32%)
  • Information Technology & Security (22%)
  • Door de stof heen: Supporting Tasks

Binnen elk domein moet een minimale score behaald worden om te kunnen slagen. Sinds 1 augustus 2021 zijn het examen en de domeinen vernieuwd.

CRISC-training van ISACA door ISACA NL Chapter

De training wordt gegeven door een zeer ervaren docent. In de CRISC-training van ISACA worden alle onderdelen van de CRISC behandeld. De nadruk ligt vooral op het oefenen van examenvragen (interpreteren en beredeneren van het juiste antwoord). Doel van deze training is het zich eigen maken van de begrippen zoals deze tijdens het examen worden gehanteerd. Ook wordt u, via verwijzingen naar het ondersteunende lesmateriaal op weg geholpen. Het kan blijken dat u op sommige onderdelen nog moet bijspijkeren. De trainingen worden in het Nederlands gegeven, de oefenvragen zijn in het Engels.

Locatie en tijd
De CRISC-trainingen vinden plaats in Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen (op loopafstand van het station en direct aan de snelweg A2, afslag Breukelen).

Aanvang
De avonden starten om 18:30 uur en duren tot 22:00 uur. De zaal is open vanaf 18:00 uur en voor een broodje en een drankje wordt gezorgd.

Voorjaar  2023: 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april en 19 april.
Najaar 2023: 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober, 25 oktober en 8 november.

CPE punten: 4 punten per deelgenomen trainingsavond, met het certificaat van deelname.

Organisatie
ISACA NL Chapter
Trainer: Rob van der Staaij

Kosten training
Kosten: CRISC-training € 1.500,- voor ISACA-leden (€ 1.700,- voor niet-leden/toeslag voor een gastlidmaatschap) excl. lesmateriaal en examen.
Vrijgesteld van BTW (VAT exempt)

Aanmelden: wilt u zich aanmelden voor een van deze trainingen, klik dan op de onderstaande link.

Aanmeldlink voorjaar
Aanmeldlink najaar

Studiebelasting
De studiebelasting voor het examen is, buiten deze training, 20 tot 100 uur, 20 uur voor zeer ervaren mensen in het vakgebied naast de training, voor mensen met weinig ervaring op het vakgebied loopt de studiebelasting op tot 100 uur.

Aanschaf lesmateriaal
De aanschaf van lesmateriaal valt buiten de genoemde prijzen en dient door de deelnemers zelf rechtstreeks besteld te worden bij ISACA via www.isaca.org

Kosten examen
De examenkosten bedragen $ 575 voor ISACA leden en $ 760 voor niet-ISACA leden 

De examens worden georganiseerd door ISACA International. Lees meer op isaca.org

Inschrijven examen
Inschrijven voor het examen kan alleen via ISACA Global. 
Het ISACA NL Chapter speelt hierbij geen enkele rol. 

Data CRISC trainingen

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.