Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISO27701 Privacy Information Management System Lead Auditor

De ISO27701 Privacy Information Management System (PIMS) norm is in augustus 2019 gepubliceerd. Aanleiding was de groei in de verwerking van persoonsgegevens, de komst van explicietere wetgeving hierover en de stijgende eis en verwachting van consumenten met betrekking tot compliance hierin. Organisaties kunnen zich voor deze norm laten certificeren bij de PECB in combinatie met de ISO27701.

Voor wie is de training?

ISACA NL Chapter organiseert PECB-trainingen om personen op individuele basis te certificeren voor uiteenlopende ISO-normen op het gebied van informatiebeveiliging, risk management en business continuity. De ISACA ISO27701 Lead Auditor training is bedoeld voor eenieder die zich bezig houdt met privacy en bescherming van persoonsgegevens in een rol als:

  • auditor
  • manager
  • consultant
  • adviseur
  • toezichthouder

Voordelen

De ISACA NL Chapter ISO27701 Lead Auditor training heeft de volgende leerdoelen en voordelen:

  • Het begrijpen van het implementatieproces van een PIMS;
  • Het verkrijgen van de juiste skills om de eigen organisatie of de organisatie van de klant te kunnen ondersteunen bij de implementatie van een PIMS;
  • Het verhogen van de transparantie van processen en procedures binnen een organisatie;
  • Bijdrage leveren aan het voldoen aan de GDPR en voor de branche en organisatie geldende wet- en regelgeving.

Organisatie

ISACA NL Chapter
Trainer: Frans van Gessel

Tijd en locatie

De ISACA NL Chapter ISO27701 Lead Auditor training vindt online plaats via MS Teams.

De training vindt plaats op 5 donderdagavonden: 30 september, 7, 14, 28 oktober en 4 november 2021.

Aanvang en einde: 18:30 uur tot 22:00 uur. Inloggen kan vanaf 18:15 uur. U ontvangt hiervoor een MT Teams uitnodiging.

Kosten

Leden: € 1.250,-
Niet-leden: € 1.500,-
De kosten zijn inclusief materiaal en examen.
Vrijgesteld van BTW (VAT exempt)

Ook kunt u, wanneer van toepassing, gebruik maken van uw voucher (met vermelding van uw unieke code), die u eerder is toegezonden in verband met het afgelasten van het Risk Event. Wij zullen u dan een aangepaste factuur sturen vanuit het ISACA secretariaat.

CPE punten:

4 punten per deelgenomen trainingsavond, met het certificaat van deelname.

Vrijwilligers – incentive

Voor geregistreerde vrijwilligers van ISACA NL Chapter geldt voor deze training de incentiveregeling uit het vrijwilligersbeleid. Mail naar ln.acasi@sregilliwjirv voor meer informatie.

Certificering

Na het examen kun je de certificeringsprocedure opstarten via de PECB. Hiervoor gelden, naast het behalen van het ISO27701 Lead Auditor examen, aanvullende eisen. Het doorlopen van deze procedure via de PECB levert je het persoonsgebonden ‘PECB ISO27701 Lead Auditor’ certificaat op.

Aanmelden

Schrijf je nu in via deze link.

Vragen

Heb je vragen over deze training? Stuur dan een e-mail naar ln.acasi@negniniart.

Geen evenementen gevonden!

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.