Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISO27701 Privacy Information Management System Lead Auditor

De ISO27701 Privacy Information Management System (PIMS) norm is niet meer weg te denken uit ons werkveld. 

De ISO27701 Lead Auditor training is bedoeld voor eenieder die zich bezig houdt met privacy en bescherming van persoonsgegevens in een rol als:

  • auditor
  • manager
  • consultant
  • adviseur
  • toezichthouder

Voordelen

De ISACA NL Chapter ISO27701 Lead Auditor training heeft de volgende leerdoelen en voordelen:

  • Het begrijpen van het implementatieproces van een PIMS;
  • Het verkrijgen van de juiste skills om de eigen organisatie of de organisatie van de klant te kunnen ondersteunen bij de implementatie van een PIMS;
  • Het verhogen van de transparantie van processen en procedures binnen een organisatie;
  • Bijdrage leveren aan het voldoen aan de GDPR en voor de branche en organisatie geldende wet- en regelgeving.

Over de trainer

Fook Hwa Tan is een ervaren trainer die afgelopen 8 jaar verschillende trainingen op het gebied van informatiebeveiliging heeft verzorgd. Na zijn studie Informatica en Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Fook Hwa begonnen als adviseur Informatiebeveiliging bij PwC Advisory. Als nevenfunctie was hij ook kwaliteitsmanager en Lead Auditor ISO 27001 van PwC Certification. Na bijna 10 jaar is hij overgestapt naar Northwave en is hij verantwoordelijk geweest voor een team van consultants. Nu is het Chief Quality Officer verantwoordelijk voor kwaliteit, privacy en security binnen Northwave.

Zijn missie is het zorgen dat organisaties een veilige digitale reis kunnen maken. Gespecialiseerd in het inzicht en overzicht verkrijgen van zaken die gedaan moeten worden om vervolgens de juiste prioriteit te geven om tot een beveiligingsniveau te komen dat past bij de organisatie. Hierbij past hij verschillende bestaande theoretische modellen op een pragmatische wijze toe, om te zorgen dat de gekozen oplossing zo goed mogelijk bij de organisatie past.

Met deze achtergrond deelt hij graag de kennis en ervaringen die hij in de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan met nog meer mensen om te zorgen dat de veiligheid van de samenleving naar een hoger niveau wordt gebracht. 

Tijd en locatie

De ISACA NL Chapter ISO27701 Lead Auditor training vindt plaats in Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen (op loopafstand van het station en direct aan de snelweg A2, afslag Breukelen).

De training vindt plaats op
Najaar 2024: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 30 oktober en 13 november 2024.

De avonden starten om 18:30 uur en duren tot 22:00 uur. De zaal is open vanaf 18:00 uur en voor een broodje en een drankje wordt gezorgd.

Kosten

Leden: € 1.250,-
Niet-leden: € 1.500,-
De kosten zijn inclusief materiaal en examen, vrijgesteld van BTW (VAT exempt).

CPE punten

Je ontvangt 4 punten per deelgenomen trainingsavond en een certificaat van deelname.

Aanmelden

Aanmeldlink najaar

Certificering

Na het examen kun je de certificeringsprocedure opstarten via de PECB. Hiervoor gelden, naast het behalen van het ISO27701 Lead Auditor examen, aanvullende eisen. Het doorlopen van deze procedure via de PECB levert je het persoonsgebonden ‘PECB ISO27701 Lead Auditor’ certificaat op.

Vrijwilligers – incentive

Voor geregistreerde vrijwilligers van ISACA NL Chapter geldt voor deze training de incentiveregeling uit het vrijwilligersbeleid. Mail naar vrijwilligers@isaca.nl voor meer informatie.

Vragen

Heb je vragen over deze training? Stuur dan een e-mail naar trainingen@isaca.nl.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.