Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL Chapter bestuur

0 (8)

Barry Derksen

Board member

Verantwoordelijkheden

  • Research Liaison
  • Academic Relations

Ondernemend is Barry actief als mede-ondernemer bij i-InC.nl, CISO / manager Risk & Security bij een financiële instelling en professor IT management en innovatie / auditing. Daarnaast heeft hij diverse ondernemers geholpen om succesvol te groeien.

Onderzoekend is hij actief bij Secure Software Alliance en ISACA waarbij hij bij beide bestuurslid is. Hij vervat zijn onderzoeksresultaten in artikelen en boeken waaronder: “Agile Secure Lifecycle Management”, “Discover the IT Cherry” en het bestverkochte IT boek in Nederland: “Trends in Business, IT & OT”. Het boek Trends in Business, IT & OT is een echte bestseller met meer dan 350.000 verkochte exemplaren

Onderwijzend vervult hij vele lezingen, dagvoorzitter schappen en colleges op de gebieden Agile Cyber Security, IT Risk & Control, auditing, Trends in IT, IT governance & management en soft skills in IT. Samen met prof.dr. Yuri Bobbert & prof.dr. Hans Mulder werkt hij aan Agile Secure Lifecycle management binnen de Masterclass Information Security Management van de Antwerp Management School.

Barry is een optimistisch toekomstgerichte persoonlijkheid die ervoor gaat. Trotse vader van drie zonen, believer in duurzaamheid en een netwerker. Ten aanzien van Agile is hij positief maar gebruikt wel de slogan:

“De basis van Agile is om het zo snel mogelijk onder controle te krijgen zodat je echt behendig waarde kan toevoegen”

Treasurer
Secretary
Board member
Board member
Board member

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.