Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

CISM Certificering

CISM staat voor Certified Information Security Manager. De CISM-certificering is bestemd voor professionals die zich bezighouden met het managen, ontwerpen, beoordelen en controleren van de informatiebeveiliging van bedrijven.

Er is steeds meer vraag naar IS management professionals. De CISM-certificering is de internationaal erkende certificering op dit gebied. CISM-ers begrijpen de business. Ze beschikken over de vaardigheden om technologie te managen en te integreren in hun onderneming en bedrijfstak.

Toekenning CISM-certificering

Een CISM-certificering wordt toegekend aan de professional met interesse in informatiebeveiliging die:

  • het CISM-examen met goed gevolg heeft afgerond;
  • de CISM-certificering heeft aangevraagd;
  • zich houdt aan de Code of Professional Ethics;
  • zich houdt aan het Continuing Professional Educational Program (CPE);
  • werkervaring heeft op het gebied van informatiebeveiliging.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.