Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Cybersecurity Nexus (CSX)

De ISACA NL Chapter kennisgroep Cybersecurity Nexus (CSX) is een werkgroep die trainingen en certificeringen aanbiedt voor professionals met interesse in het cyber security vakgebied. De werkgroep bestaat uit een team van cyber security specialisten en CISO’s met hands-on werkervaring in deze snelgroeiende sector. 

De kennisgroep CSX heeft een actieve rol in het opstellen van het cursusmateriaal. Daarnaast organiseert CSX verschillende type events om verdere kennisdeling te bevorderen. Onze certificaten worden inmiddels wereldwijd erkend en de belangstelling naar extra modules neemt snel toe.

Literatuur en research cybersecurity

Wilt u alvast meer weten of aan de slag, dan kan ik u voor nu wijzen op het volgende; op de website van ISACA zijn de volgende interessante e-books gratis beschikbaar voor leden:

Ook is de cybersecurity game CSX-P Conquest beschikbaar.

De komende tijd zullen wij u via onze website, social media en deze nieuwsbrief op de hoogte houden van cybersecurity webinars, events en trainingen. We verwelkomen u dan ook graag tijdens deze activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Than-Son Nguyen

Bestuurslid ISACA NL Chapter, CSX Lead

  • Cybersecurity

State of Cybersecurity deel II

Ook dit jaar heeft ISACA Global trends en uitdagingen op het gebied van cybersecurity op een rij gezet in het rapport The State of Cybersecurity 2021. In juli is deel…

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.