Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL Chapter bestuur

ISACA Profiel Foto Dwayne

Dwayne Valkenburg

President

Verantwoordelijkheden

  • Voorzitter
  • Dagelijks bestuur
  • Vrijwilligers

Mijn naam is Dwayne Valkenburg, ik ben werkzaam als IT Auditor en IT Risk & Compliance Manager. Sinds 2006 ben ik actief in de Managed IT Services & IT Outsourcing sector als IT Engineer, waarbij ik in 2013 de overstap gemaakt heb naar het vak IT Auditing bij een BIG4 kantoor en per 2017 heb ik Cyberus opgericht, een IT Assurance, Advies & Consultancy kantoor.

Daarnaast ben ik op vrijwillige basis actief sinds November 2014 bij de beroepsverenigingen de NOREA, ISACA en het IIA als, Voorzitter en Vice-voorzitter van de Young Profs commissies. De afgelopen jaren ben ik verantwoordelijk geweest binnen het ISACA Bestuur, met alle evenementen, webinars en congressen van ISACA Nederland, evenals de werkgroepen Privacy en Young Profs.

Per Juni 2022 mocht ik mijzelf voorzitter van ISACA Nederland noemen en samen met een enthousiaste en vooral leuke groep van medevrijwilligers, mogen wij samen een platform aanbieden waarbij wij gezamenlijk het vak IT Auditing, IT Goverance, IT Compliance, IT Security & IT Risk Management naar een hoger niveau te tillen.

Bij vragen, of interesse voor samenwerkingen neem gerust contact met mij op.

Board member
Board member
Secretary
Treasurer
Board member
Board member

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.