Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL Chapter bestuur

ISACA Profiel Foto Dwayne

Dwayne Valkenburg

President

Verantwoordelijkheden

  • Round Tables
  • Young Professionals

Mijn naam is Dwayne Valkenburg, ik ben werkzaam als IT Auditor en IT Risk Manager. Sinds 2006 ben ik actief in de Managed IT Services & IT Outsourcing sector als IT Engineer, waarbij ik in 2013 de overstap gemaakt heb naar het vak IT Auditing bij een BIG4 kantoor en per 2017 heb ik Cyberus opgericht, een Consultancy en Interimbureau. Sinds November 2014 ben ik actief bij de beroepsverenigingen de NOREA, ISACA en het IIA als Voorzitter en Vice-voorzitter van de Young Profs commissies.

Binnen het ISACA NL bestuur mag ik mij inmiddels bezighouden, samen met de commissies van de YoungProfs en Roundtables, met het organiseren van circa 26 evenementen en roundtables op jaarbasis voor ISACA. Wij zijn dan ook altijd opzoek naar goede sprekers en partners voor het organiseren van leuke en goede evenementen, dit om het vak IT Auditing & IT Risk Management gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen. Bij tips, samenwerkingen of aanbiedingen voor het spreken neem gerust contact met mij op! 🙂

 

Secretaris
Penningmeester
Boardmember
Boardmember
Boardmember

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.