Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Young Professionals

Activiteiten voor de Young Professionals van zowel ISACA NL Chapter als NOREA én studenten in de laatste fase van hun studie. Verbinden, verdiepen en innoveren. Dit doen we samen. Daarom hebben ISACA NL Chapter en NOREA één Young Professionals commissie.
 
De Commissie Young Professionals ondersteunt de taken en strategische doelstellingen van ISACA NL Chapter en NOREA en wil graag een bijdrage leveren deze te bereiken. Dit doen wij door ons te richten op ambitieuze en leergierige Young Professionals, die recent hun intrede hebben gedaan in het bedrijfsleven en/of in de laatste fase van hun studie zitten. Wij vullen de algemene missie van ISACA NL Chapter en NOREA aan met de volgende punten:
  • Het nastreven van een actieve beroepsvereniging met oog voor de toekomstige generatie;
  • Het vergroten van het professionele netwerk van Young Professionals;
  • Kennisoverdracht aan Young Professionals;
  • Permanente educatie door middel van de organisatie van activiteiten met actuele thema’s.
Er worden over het algemeen geen randvoorwaarden gesteld aan deelname van de activiteiten en deze zijn vaak gratis voor de Young Professionals van ISACA NL Chapter en NOREA.
 
Wist jij dat wij te vinden zijn op LinkedIn? Hier delen wij updates over de evenementen die worden georganiseerd door de YP-commissie voor Young Professionals. Volg ons op LinkedIn en mis nooit meer een update.
 

Wie zijn wij?

Op LinkedIn zijn we een serie begonnen waarin we ons als leden van de commissie voorstellen. Nieuwsgierig wie wij zijn? Lees dan de posts:
 
Young Professionals Commissie

In de Young Professionals Community worden specifiek op de doelgroep gerichte seminars gegeven. Bij de organisatie van dergelijke evenement worden zowel het bedrijfsleven als universiteiten betrokken en waar mogelijk worden evenementen met andere beroepsverenigingen georganiseerd. Zo zijn er nauwe samenwerkingsbanden met het IIA, NBA en het PvIB.

Heb je ideeën voor een evenement of wil je graag bijdragen aan de commissie, stuur dan een mail naar YoungProfs@isaca.nl.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.