Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Young Professionals

De Young Professionals Commissie bestaat uit leden van zowel ISACA NL Chapter als NOREA.

Young Professionals Commissie

De Young Professionals zijn te vinden op LinkedIn. Daar stellen zij zich ook voor in korte interviews:

Doelstellingen

De Commissie Young Professionals ondersteunt de taken en strategische doelstellingen van ISACA NL Chapter en NOREA en wil hier graag aan bijdragen.

De commissie richt zich daarvoor op ambitieuze en leergierige Young Professionals, die recent zijn gestart in het bedrijfsleven en/of in de laatste fase van hun studie zitten.

De YoungProfs vullen de algemene missie van ISACA NL Chapter en NOREA aan met de volgende punten:

  • Het nastreven van een actieve beroepsvereniging met oog voor de toekomstige generatie;
  • Het vergroten van het professionele netwerk van Young Professionals;
  • Kennisoverdracht aan Young Professionals;
  • Permanente educatie door middel van de organisatie van activiteiten met actuele thema’s.

Er worden over het algemeen geen randvoorwaarden gesteld aan deelname van de activiteiten en deze zijn vaak gratis voor de Young Professionals van ISACA NL Chapter en NOREA.

Samenwerken

In de Young Professionals Community worden specifiek op de doelgroep gerichte seminars gegeven. Bij de organisatie van dergelijke evenementen worden zowel het bedrijfsleven als universiteiten betrokken en waar mogelijk worden evenementen met andere beroepsverenigingen georganiseerd. Zo zijn er nauwe samenwerkingsbanden met het IIA, NBA en het PvIB.

Heb je ideeën voor een evenement of wil je graag bijdragen aan de commissie, stuur dan een mail naar YoungProfs@isaca.nl.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.