ISACA Square Tables (webinars) is het alternatief voor de fysieke Round Tables. Deze webinars worden georganiseerd door ISACA Netherlands Chapter, in samenwerking met NOREA. De Square Tables leveren een bijdrage aan het opdoen en in stand houden van relevante vakkennis in relatie tot de ISACA International strategie. De Square Tables zijn voor leden van ISACA en NOREA kosteloos toegankelijk. Introducees zijn welkom.

De Square tables worden wekelijks georganiseerd met uitzondering van de maanden juli en augustus.

CPE Credits

Deelname geeft recht op 1 CPE credit. Het bewijs van deelname wordt digitaal toegezonden hiervoor is het van belang dat u tijdens de Square Table bent ingelogt met voor- en achternaam.

Aanmelden

Aanmelden voor de Square Tables kan alleen via de website van isaca.nl.

Link naar de webinar

Op de dag van de Square Table zal een mailing aan de deelnemers worden verstuurd met daarin de link naar de Square Table.

Aanvang

Elke Square Table vangt aan om 19.00 uur. De deelnemers worden verzocht om tussen 18:45 en 19:00 in te loggen, met de verkregen link naar de Square Table. De deelnemers worden na het inloggen opgevangen in de wachtkamer en om 18:55 zullen de deelnemers worden toegelaten in de meeting ruimte. Rond de klok van 20.00 uur wordt de Square Table formeel afgesloten.

Aankomende Square Tables

Geen evenementen gevonden!
  • Huisregels
  • Tijdens de Square Table, zet u standaard uw microfoon en camera uit.
  • De overige huisregels zullen worden medegedeeld aan het begin van de Square Table.

! We willen u erop wijzen dat wij voor de Square Tables gebruik maken van Microsoft Teams en dat het mogelijk is dat andere deelnemers aan de Square Table uw e-mailadres kunnen zien.