Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Lid worden

Aanmelding voor het lidmaatschap van ISACA kan uitsluitend via ISACA Global. Afhankelijk van uw werkervaring heeft u de keuze uit 3 typen lidmaatschap:

Als ISACA lid wordt u ook automatisch lid van het ISACA NL Chapter. Het totale contributiebedrag bestaat uit een bijdrage aan ISACA Global en een bijdrage aan ISACA NL Chapter.

Schrijf u in via het

Contributie

De contributie voor nieuwe ISACA-leden is als volgt opgebouwd (voorbeeld):

Soort contributie Bedrag
Professional lidmaatschap ISACA GLOBAL $ 135.00
Bijdrage NL Chapter $ 50.00
Totaal: $ 185.00
Aanmeldingskosten bij 1e aanmelding* $ 30.00
Totaalkosten 1e jaar $ 215.00

*De eenmalige entreekosten bij een online aanmelding via www.isaca.org bedragen $ 10.00.
Bij online aanmelding bedragen de totale kosten derhalve niet $ 215.00 maar slechts $ 195.00.

Verlenging

ISACA-leden betalen $ 185.00 voor de jaarlijkse verlenging van hun lidmaatschap van ISACA. Voor verlenging van het ISACA-lidmaatschap ontvangt u een factuur van ISACA Global. U kunt die factuur uitsluitend voldoen aan ISACA Global.

Het lidmaatschap dient per kalenderjaar vooruit betaald te worden. Het niet betalen van de factuur voor 1 april van het kalenderjaar betekent dat u automatisch wordt verwijderd uit de ledenadministratie van ISACA Global. Het NL Chapter beschikt dan ook niet langer over uw gegevens.
Voor actuele informatie omtrent de bedragen en de betalingen kunt u via e-mail contact opnemen met membership@isaca.org of surfen naar www.isaca.org/membership.

Verlengen certificering

Naast de contributie betaalt u jaarlijks een bedrag voor de verlenging van een certificering (CISA, CISM, CGEIT en/of CRISC). Deze kosten worden op de jaarlijkse factuur van ISACA Global aan u in rekening gebracht. Het verlengen van de eerste en tweede certificering kost $ 45 voor ISACA leden en $ 85.00 voor niet-leden. Het verlengen van de derde en vierde certificering kost $ 25.00 voor leden en $ 50.00 voor niet-leden.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.