Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL

ISACA NL Chapter is de Nederlandse beroepsvereniging voor information governance, control, security en audit professionals. De vereniging is onderdeel van ISACA Global.

De beroepsvereniging heeft een actief bestuur en diverse kennisgroepen.

Kennis delen

ISACA NL Chapter biedt informatie over de laatste inzichten, best practises en ontwikkelingen in IT governance, risk en security management. Daarvoor organiseert ISACA NL Chapter onder meer:

  • trainingen
  • Square Tables (webinars)
  • Round Tables

ISACA NL Chapter biedt leden de mogelijkheid om hun geschreven werk te publiceren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Trainingen

Om leden zich optimaal te laten voorbereiden op de certificeringexamens, organiseert ISACA NL Chapter trainingen. De vereniging geeft haar leden zo de tools om zich optimaal te ontplooien en loopbaankansen te vergroten.

Square Tables (webinars)

ISACA NL Chapter verzorgt in samenwerking met NOREA op regelmatige basis webinars over diverse onderwerpen op het gebied van  IT audit, data analyse, IT Risk, IT Governance en (cyber)security, de zogenaamde Square Tables. De voertaal van de Square Tables is doorgaans het Engels. Schrijf je in via onze Agenda. Je kunt de webinars terugkijken via ons YouTube-kanaal.

Round Tables

ISACA NL Chapter verzorgt regelmatig Round Tables met gerenommeerde sprekers over verschillende onderwerpen binnen het ISACA-vakgebied. Houd onze Agenda in de gaten.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.