Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL

ISACA NL Chapter is de Nederlandse beroepsvereniging voor information governance, control, security en audit professionals. De vereniging is onderdeel van ISACA Global. ISACA Global verzorgt internationaal erkende opleidingen en certificeringen op het gebied van IT governance, risk en security management. Met meer dan 200 chapters in 80 landen bevordert ISACA de samenwerking tussen ruim 400.000 business technology professionals wereldwijd.

Missie: technologie optimaal kunnen benutten

Met haar werkzaamheden wil ISACA ervoor zorgen dat mensen kunnen vertrouwen op informatietechnologie en technologische mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Door de groeiende invloed van technologie op het dagelijks leven is deze missie belangrijker dan ooit tevoren. Meer informatie over ISACA Global>> [link naar ISACA Global op NL site].

Netwerk

Over de hele wereld hebben meer dan 140.000 professionals zich aangesloten bij ISACA. Zij vervullen diverse IT-gerelateerde functies, op verschillende niveaus en in verschillende sectoren, bijvoorbeeld als IS auditor, consultant, opleider, IS security professional, regulator, chief information officer en internal auditor. ISACA NL Chaper faciliteert deze internationale community van gedreven en innovatieve IT-professionals.

Informatie

ISACA NL Chapter biedt informatie over de laatste inzichten, best practises en ontwikkelingen in IT governance, risk en security management. Daarvoor organiseert ISACA NL Chapter onder meer:

Trainingen

Om leden zich optimaal te laten voorbereiden op de certificeringexamens, organiseert ISACA NL Chapter trainingen. De vereniging geeft haar leden zo de tools om zich optimaal te ontplooien en loopbaankansen te vergroten.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.