Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

SheLeadsTech

Het TECH WORKFORCE REPORT 2020 van ISACA laat zien dat vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd zijn in de technologische sector. ISACA ziet het als haar taak om dit aan te pakken en heeft daarom het SheLeadsTech program opgericht.

Het SheLeadsTech program stelt zich ten doel om het aandeel van vrouwen in de technologische sector te vergroten, zowel in leidinggevende rollen als in de gehele sector.

Het programma behartigt de belangen van vrouwen die werkzaam zijn in de technologische sector, bijvoorbeeld op het gebied van gelijke beloning en loopbaanontwikkeling.

SheLeadsTech hanteert de volgende uitgangspunten:

  • Raising awareness

Diverse onderzoeken laten zien dat op de werkvloer stereotypen heersen ten aanzien van vrouwen. Onbewuste vooroordelen hinderen hun ontwikkeling. SheLeadsTech kaart meningen en percepties aan rond diversiteit en maakt mensen bewust van deze vooroordelen. Zo creëert het programma draagvlak voor een inclusieve manier van werken.

  • Preparing to lead

SheLeadsTech organiseert diverse opleidingsprogramma’s voor vrouwen. De training- en ontwikkelingsprogramma’s van SheLeadsTech bereiden de huidige en toekomstige vrouwelijke leiders voor op de digitale toekomst.

  • Building Global Alliances

Door partnerships aan te gaan vergroot SheLeadsTech het bereik van haar doelstelling. De partners kunnen specifieke problemen en uitdagingen in hun land en regio aanpakken.

Nieuws en activiteiten

SheLeadsTech organiseert regelmatig events en activiteiten. Heeft u een idee voor een event of activiteit of wilt u zich inzetten als vrijwilliger? Neem dan contact op via sheleadstech@isaca.org of download de SheLeadsTech Chapter Toolkit.

SheLeadsTech is het programma veelvuldig in het nieuws. Ga voor de laatste ontwikkelingen naar de SheLeadsTech Newsroom.

Word SheLeadsTech Ambassadeur

Het SheLeadsTech Ambassador programma is op zoek naar vrouwen uit de technologische sector die de positie van vrouwen in de sector willen versterken. Het programma is er bijvoorbeeld om mannelijke collega’s, mentoren en bondgenoten te mobiliseren voor de doelstelling van SheLeadsTech of ervoor te zorgen dat HR inclusief werft.

Wilt u SheLeadsTech ambassadeur te worden? Schrijft u zich dan hier in. Voor vragen of opmerkingen, stuur een e-mail naar sheleadstech@isaca.org.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.