Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

CRISC Certificering

CRISC staat voor Certified in Risk and Information Systems Control. De CRISC-certificering is de enige certificering die professionals de tools geeft om als strategisch partner informatietechnologie en risico’s binnen een onderneming te managen.

CRISC is het meest actuele en hoogstaande programma om de vakbekwaamheid op het gebied van risicomanagement van IT-professionals en andere werknemers binnen een onderneming te evalueren.

Met een CRISC-certificering helpt u bedrijven om hun bedrijfsrisico’s in te schatten en begrijpen en beschikt u over de technologische kennis om passende controles te implementeren.

Toekenning CRISC-certificering

Een CRISC-certificering wordt toegekend aan de professional die:

  • het CRISC-examen met goed gevolg heeft afgerond;
  • zich houdt aan de Code of Professional Ethics;
  • zich houdt aan het Continuing Professional Educational Program (CPE);
  • werkervaring heeft op het gebied van risicomanagement en IS-controle.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.