Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL Chapter bestuur

Avatar-Generic-grey

Ghullam Memon

Secretary

Verantwoordelijkheden

O.a. IT en Handboek AO/IC-Procesbewaking.

‘ISACA is voor mij een medium om kennis op te doen, een aanspreekpunt voor vakinhoudelijke vraagstukken en een organisatie die vakgenoten bij elkaar brengt.’ Zo omschrijft de secretaris van ISACA Netherlands Chapter, Ghullam Memon, wat ISACA voor hem betekent.

Leren en kennis delen staan voorop

‘Leren is mijn intrinsieke motivatie om te werken, maar ook het delen van kennis en ervaring om anderen vooruit te helpen staat voorop’, zegt Ghullam. Deze motivatie klinkt ook door in zijn ambities als bestuurslid voor ISACA: ‘Ik wil kennis, ervaring en expertise opdoen in mijn rol als secretaris en bestuurder om de vereniging verder te helpen professionaliseren, en de medebestuurders en leden te faciliteren op de gebieden in mijn portefeuille en daarbuiten.’ Ghullam concentreert zich op zijn nieuwe taken als bestuurslid. ‘Wellicht zal ik in de toekomst meer gaan bijdragen aan de strategie en visie van ISACA NL Chapter.’

Board member
Board member
Treasurer
Board member
Board member

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.