Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

ISACA NL Vrijwilligers

Het volbrengen van onze strategische doelstellingen slaagt alleen bij de inzet van vrijwilligers. ISACA Netherlands Chapter is van oudsher een vereniging voor en door haar leden en doordat wij jaarlijks groeien in ledenaantallen is het van groot belang om een goed werkende vrijwilligersorganisatie te hebben. Wij zoeken doorlopend leden die zich willen inzetten in een van de werkgroepen/commissies van ISACA Netherlands Chapter. Heb jij kennis en ervaring in een van onderstaande onderwerpen en wil je al vrijwilliger een bijdragen leveren, meld je dan aan. 

Werkgroepen(*)

  • Vakhoudelijke kennis
  • Wetenschappelijke onderzoek
  • Marketing en communicatie
  • Organiseren van events
  • Netwerken en relatiebeheer
  • Anders

Heb jij een onderwerp waarvoor jij je wilt inzetten binnen ISACA maar staat deze er niet tussen? Meld je dan toch aan. Samen kijken we of jouw onderwerp tot uitvoering gebracht kan worden. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via vrijwilligers@isaca.nl

Strategische doelen ISACA NL Chapter:

  1. Toegevoegde waarde verbeteren van het ISACA lidmaatschap voor onze leden en de organisaties waarvoor onze leden werkzaamheden verrichten. 
  2. Kennisproducten van ISACA International promoten. 
  3. Waarde creatie met informatie voorziening verbeteren door IT alignment in organisaties te stimuleren en ondersteunen.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.