Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Risk Event Commissie

Dit stuk is verschenen als voorwoord in de nieuwsbrief van maart 2024.

Beste ISACA-community,

Het jaar is pas twee maanden (en een paar dagen) oud, maar wij zijn nu al bezig met het organiseren van het Risk Event 2024. In januari hebben wij het Risk Event van 2023 geëvalueerd en we nemen de lessons learned mee voor dit jaar.

In februari hebben wij gekeken naar een mogelijke datum, venue en thema.

Om een tipje van de sluier te lichten; het event zal helaas niet op 16-11 plaats vinden zoals jullie inmiddels gewend waren van ons. Ook wel logisch, aangezien de 16e van november dit jaar op een zaterdag valt, maar niet getreurd; er zit wel een 6 in de datum ;).

Voor wat betreft het thema voor dit jaar; deze houden wij nog even on the down low. Wij zijn nog wel op zoek naar interessante sprekers voor het Risk Event.

Mocht je nou zelf graag een keer op het podium willen staan voor de ISACA-community of ken je een interessante spreker die wij zouden moeten uitnodigen, neem dan contact op met de Risk Event Commissie.

Wij hopen jullie dit jaar wederom weer te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet ook namens de Risk Event’24 Commissie,

Firas Abali

Voorzitter Risk Event ‘24

Bestuurslid ISACA NL Chapter

Risk Event Commissie

De Risk Event Commissie bestaat uit:

Terugblik Risk Event 2023

Bekijk de aftermovie van het ISACA NL Risk Event 2023 of lees de terugblik.

Bezoek ons YouTube-kanaal en kijk de presentaties terug.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.