Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

COBIT Certificering

COBIT staat voor Control Objectives for Information and related Technology. Het is een raamwerk voor IT-management en IT-governance van ondernemingen. Het raamwerk geeft de bouwstenen voor het ontwerp en in stand houden van een IT-beheeromgeving.

COBIT 2019 Framework

Na de introductie in 1996 is COBIT verschillende keren uitgebreid. In 2018 is het COBIT 2019 Framework gepubliceerd. COBIT 2019 Framework is inmiddels internationaal erkend. Het garandeert bedrijven een effectieve EGIT (Enterprise Governance of Information and Technology). Het zorgt voor een eenvoudige implementatie op maat van beheersmaatregelen en maakt IT-processen en -beheersmaatregelen inzichtelijk. COBIT 2019 laat nogmaals zien welke drijvende kracht COBIT heeft voor innovatie en verandering binnen bedrijven.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.