Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

COBIT Certificering

COBIT staat voor Control Objectives for Information and related Technology. Het is een raamwerk voor IT-management en IT-governance van ondernemingen. Het raamwerk geeft de bouwstenen voor het ontwerp en in stand houden van een IT-beheeromgeving.

COBIT 2019 Framework

Na de introductie in 1996 is COBIT verschillende keren uitgebreid. In 2019 is het COBIT 2019 Framework gepubliceerd. COBIT 2019 Framework is internationaal erkend framework. Het garandeert bedrijven een effectieve EGIT (Enterprise Governance of Information and Technology). Het zorgt voor een implementatie op maat van beheersmaatregelen en maakt IT-processen en -beheersmaatregelen inzichtelijk. COBIT 2019 laat zien welke drijvende kracht Governance is voor innovatie en verandering binnen bedrijven.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.