Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Nieuwe huisstijl ISACA NL Chapter

De website van ISACA NL Chapter is geheel vernieuwd. Ook heeft ISACA NL een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, geheel in lijn met de stijl van ISACA Global.

Nog niet zo lang geleden, in januari presenteerden wij met trots de geheel vernieuwde website van ISACA NL Chapter. Op dat moment stond echter ook een volledige rebranding al op de planning, geheel in lijn met de vernieuwde huisstijl van ISACA Global. De afgelopen weken heeft Antal Hendrix van Spronsen van webdesignbureau Blauwe Nacht hard gewerkt om deze frisse restyling door te voeren.

“Het was een geweldig project om de website van ISACA NL Chapter in een korte tijd 2x te rebranden. Van de verouderde Joombla installatie hebben we met de versie in januari de basis gelegd die nu volledig tot zijn recht komt; passend bij ISACA Global. Een flexibele WordPress installatie die klaar is voor de toekomst.” – Antal Hendrix van Spronsen

Wat is er veranderd? De vernieuwde website is ontwikkeld met de visie ‘mobile first’. Een heldere navigatie en opmaak voor mobiele weergave. Voor weergave op de desktop hebben we een dynamisch mega-menu ontwikkeld. Verder worden blijvend actuele berichten en/of mededelingen nu weergegeven in een slider op de homepage. De nieuwsartikelen staan onderaan de homepage bij elkaar. Deze zijn snel te bereiken met de knop onder de slider; naar voorbeeld van ISACA Global. Vanzelfsprekend kunt u nog steeds op dezelfde wijze als voorheen terecht op de website om u in te schrijven voor trainingen en events, zoals de Square Tables.

Mocht u op de website een fout tegenkomen, of indien u ideeën heeft die wij wellicht kunnen meenemen in onze planning, stuur dan een e-mail naar publiciteit@isaca.nl. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Slagvaardig, wendbaar en veerkrachtig

Het nieuwe ISACA-logo, gevormd door roterende cirkels, staat voor meerdere dingen. ‘Het ontwerp symboliseert een gevoel van wendbaarheid en slagvaardigheid waardoor ISACA zich kan ontwikkelen tot een leidende organisatie met veerkracht en zelfvertrouwen. Daarnaast staat het voor de interactie tussen mensen en dat is waar ISACA werkelijk voor staat: een organisatie die op mensen gericht is en die professionals verbindt over de hele wereld’, lichtte Chief Executive Officer van ISACA Global David Samuelson het logo bij de lancering begin dit jaar toe.

De restyling van de ISACA NL website staat niet op zichzelf. Ook voor de overige lokale chapters wereldwijd staat de rebranding op de planning. Het streven is om de nieuwe look voor het einde van 2020 bij alle lokale chapters door te voeren.

Met vriendelijke groet,
Team Publiciteit ISACA NL Chapter.

smartmockups_kd01aevf smartmockups_kd015u95

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Square Table sprekers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van IT audit, privacy wetgeving, governance, compliance, risk en/of security management? Heb je ervaring met het geven van online presentaties? Meld je dan nu aan als spreker voor onze webinars via Ramzy El-Masry en we nemen spoedig contact met je op.
  • Nieuws ·

Bestuurslid gezocht

Het bestuur van ISACA NL Chapter zoekt een bestuurslid voor de portefeuille trainingen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.