Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Nieuwe website

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt. Met trots kunnen wij u de nieuwe website van ISACA NL Chapter presenteren.

De oude website isaca.nl was technisch sterk verouderd en bracht ook hoge onderhoudskosten met zich mee. In september 2019 heeft het bestuur daarom het besluit genomen om de website geheel te vernieuwen. De resultaten uit de Ledenenquête (zomer 2019) zijn hierin meegenomen. 

De vernieuwde website is aantrekkelijker en logischer van opzet. We hopen dat u alle informatie snel kunt terugvinden. Het kan zijn dat nog niet alle processen 100% correct verlopen. In de komende weken gaan wij alle eventuele kinderziektes oplossen en de laatste technische puntjes op de i zetten. Mocht u onverhoopt een fout hebben gevonden of feedback willen geven dan wij stellen uw mening zeer op prijs.

Een nieuwe website brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dit komende jaar zullen we gaan inventariseren welke functionaliteit wij kunnen gaan toevoegen.

Veel leesplezier.

P.S. Volgt u ons al op LinkedIn en Twitter?

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Programma Risk Event 2023 bekend!

Op 16 november 2023 vindt het Risk Event plaats in Spant! te Bussum. De sprekers en dagindeling zijn nu grotendeels bekend. Dit jaar staat de vraag centraal hoe ChatGPT en…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.