Nieuwe website

De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt. Met trots kunnen wij u de nieuwe website van ISACA NL Chapter presenteren.

De oude website isaca.nl was technisch sterk verouderd en bracht ook hoge onderhoudskosten met zich mee. In september 2019 heeft het bestuur daarom het besluit genomen om de website geheel te vernieuwen. De resultaten uit de Ledenenquête (zomer 2019) zijn hierin meegenomen. 

De vernieuwde website is aantrekkelijker en logischer van opzet. We hopen dat u alle informatie snel kunt terugvinden. Het kan zijn dat nog niet alle processen 100% correct verlopen. In de komende weken gaan wij alle eventuele kinderziektes oplossen en de laatste technische puntjes op de i zetten. Mocht u onverhoopt een fout hebben gevonden of feedback willen geven dan wij stellen uw mening zeer op prijs.

Een nieuwe website brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Dit komende jaar zullen we gaan inventariseren welke functionaliteit wij kunnen gaan toevoegen.

Veel leesplezier.

P.S. Volgt u ons al op LinkedIn en Twitter?

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Happy New Year!

Het Nederlandse ISACA Chapter wenst iedereen een fijn, leerzaam en collaboratief 2020! Graag tot in 2020 bij een van de CISA, CISM, CRISC, COBIT of CSX (cybersecurity) trainingen of een…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.