Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Nieuwe huisstijl en logo voor ISACA

Onlangs heeft ISACA Global een volledig nieuwe huisstijl geïmplementeerd. Ook ISACA NL Chapter zal de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo de komende tijd doorvoeren.

Wie een terugkerend bezoeker is van de ISACA Global-website heeft het vast gemerkt: de website www.isaca.org heeft een volledige gedaanteverandering ondergaan. Niet alleen zijn een andere navigatie en kleurenpalet doorgevoerd, ook prijkt bovenaan een gloednieuw logo.

Restyling website NL Chapter

De restyling van de ISACA Global-site staat niet op zichzelf. Ook voor de lokale chapters wereldwijd staat de rebranding op de planning. Het streven is om de nieuwe look aan het einde van 2020 bij alle lokale chapters door te voeren. Zoals gepland gaat het publiciteitsteam van ISACA NL Chapter de komende tijd aan de slag om de nieuwe huisstijl en het logo te implementeren op deze website.

‘Een nieuw ISACA’

De timing van de restyling van de ISACA Global-site is niet toevallig. ‘Het nieuw logo luidt het begin van een nieuw tijdperk in’, schrijft David Samuelson, Chief Executive Officer van ISACA Global. ‘We beginnen aan een nieuw jaar, een nieuw decennium en in veel opzichten, een nieuw ISACA.’

Het nieuwe ISACA-logo, gevormd door roterende cirkels, staat voor meerdere dingen. ‘Het ontwerp symboliseert een gevoel van wendbaarheid en slagvaardigheid waardoor ISACA zich kan ontwikkelen tot een leidende organisatie met veerkracht en zelfvertrouwen. Daarnaast staat het voor de interactie tussen mensen en dat is waar ISACA werkelijk voor staat: een organisatie die op mensen gericht is en die professionals verbindt over de hele wereld’, licht Samuelson toe.

Nieuw logo ISACA Global
Nieuw logo ISACA NL Chapter – jubileum editie


Wil je meer weten over de nieuwe huisstijl van ISACA? Lees dan: ‘New Look Marks a New Era for ISACA’.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.