Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Auteurs opgelet: deel je werk via ISACA NL Chapter

Auteurs opgelet: deel je werk via ISACA NL Chapter

Beschik jij over kennis op het gebied van IT audit, data analyse, IT Risk, IT Governance en (cyber)security en deel jij jouw expertise graag met de leden van ISACA? Dien dan je geschreven werk in bij onze Review Board. Na een inhoudelijke check delen wij je artikel dan via deze website, de nieuwsbrief en de social media kanalen van ISACA NL Chapter.

Voordelen

Het publiceren van je werk via de kanalen van ISACA Netherlands Chapter heeft verschillende voordelen. Niet alleen raken andere leden bekend met je werk, je vestigt je naam als expert in ons vakgebied. Bovendien geeft het de mogelijkheid om inhoudelijk van gedachten te wisselen met vakgenoten en ideeën uit te wisselen. Ook kun je met het publiceren van werk CPE punten vergaren.

Wie mag schrijven en waarover?

De Review Board staat open voor artikelen van ISACA leden over actuele ontwikkelingen en onderwerpen in de vakgebieden IT audit, data analyse, IT Risk, IT Governance en (cyber)security. Een artikel kan ‘wetenschappelijk’ of niet wetenschappelijk geschreven zijn. De vorm waarin een artikel is geschreven is vrij, mits het stuk voldoet aan de Schrijfrichtlijnen die de Review Board heeft opgesteld.

Het review-proces

Na het indienen van het werk lezen twee of meer leden van de Review Board het werk. Daarna ontvang je commentaar op het werk en aanbevelingen. Vervolgens gaan wij over tot publicatie. Houd er rekening mee dat de Review Board het stuk kan ook afwijzen of wijzigingen kan voorstellen die moeten worden verwerkt, voor een inzending kan worden gepubliceerd.

Hoe dien je een werk in?

Je kunt een werk indienen via onze website. Check voor het indienen van je werk of het voldoet aan de Schrijfrichtlijnen en de voorwaarden voor het publiceren van een werk. Heb je vragen? Stel die dan aan de Review Board via publiciteit@isaca.nl.

Over de Review Board

De Review Board is samengesteld door het bestuur van ISACA NL Chapter en bestaat uit: 

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.