Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Leon Yap

ISACA NL Chapter Review Board commissie

Leon Yap foto

Leon Yap

Lid

Verantwoordelijkheden

Leon is Partner bij ACS en is een ervaren auditor op het gebied van project & program auditing en riskmanagement. Hij maakt als Program Manager deel uit van het team Behavioural Risk Management aan de Erasmus Universiteit en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een Executive Program samen met prof. dr. A. Nuijten en dr. N. Benschop.

Momenteel zit hij in zijn tweede jaar van zijn PhD op het gebied van Auditing & Behavioural IT Governance, waar hij onderzoekt hoe de effectiviteit van audits kan worden verbeterd door gebruik te maken van muziekelementen.

Leon is Partner at ACS and is an experienced auditor in the field of project & program auditing and risk management.  He also joined the team Behavioral Risk Management at the Erasmus University as a Program Manager and is responsible for developing an Executive Program together with prof. dr. A. Nuijten and dr. N. Benschop.

He is currently in his second year of his PhD in the field of Auditing & Behavioral IT Governance, his field of research is n how to improve the audit effectiveness by using elements of music.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.