Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Eric Mantelaers

ISACA NL Chapter Review Board commissie

eric

dr. Eric J.H.J. Mantelaers RA AA CISA C|CISO

Lid

Verantwoordelijkheden

Eric Mantelaers is als Hoofd Bureau Vaktechniek en Audit Partner verbonden aan RSM Netherlands Accountants N.V.. Als onderzoeker en docent is Eric verbonden aan het Lectoraat FutureProofFinancial van Zuyd Hogeschool en aan de post initiele accountantsopleiding van Maastricht University. Verder treedt Eric met enige regelmaat op als docent aan de FHR School of Business te Paramaribo en als begeleider van Master Theses studenten aan Nyenrode Business Universiteit.
Eric Mantelaers onderzocht wat de impact is van Audit Technology op Auditing. Op vrijdag 18 juni 2021 is hij gepromoveerd met het proefschrift ‘An evaluation of technologies to improve auditing‘ aan de Open Universiteit.
Met enige regelmaat maakt Eric filmpjes over onderwerpen op het vlak van Audit & Assurance. Deze zijn te vinden via zijn YouTube-kanaal.

Eric is Head of Professional Practical Department and Audit Partner at RSM Netherlands. As a researcher and lecturer, Eric is affiliated with the FutureProofFinancial Lectures at Zuyd University of Applied Sciences and the post-initial accountants course at Maastricht University. Eric also regularly teaches at the FHR School of Business in Paramaribo and is a supervisor of Master Theses students at Nyenrode Business University.

Eric finished his PhD at the Open University with his thesis ‘An Evaluation of Technologies to Improve Auditing‘.

Eric regularly makes videos on topics in the field of Audit & Assurance (go to Erics YouTube channel).

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.