Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Programma Square Tables (webinars) oktober: zet het in de agenda!

Programma Square Tables (webinars) oktober: zet het in de agenda!

De komende weken staan weer enkele boeiende Square Tables (webinars) gepland over verschillende onderwerpen op het gebied van compliance, risk, audit en security, zoals Schrems II en SOC2. Zet het programma in de agenda en schrijf je gratis in.

Woensdag 7 oktober 2020

Topspreker Lokke Moerel, hoogleraar ICT recht aan de Universiteit van Tilburg en lid van de Cyber Security Raad, gaat in op de uitspraak van het Europese Hof Schrems II. Ze kaart potentiële risico’s aan en bespreekt de technische en organisatorische stappen die multinationals kunnen nemen om de impact van de uitspraak te beheersen. Ze staat open voor vragen.

Starttijd: 19.00 uur

Meer informatie en inschrijven>>

Woensdag 14 oktober 2020

In het webinar ‘IT Service Providers of the future adopt SOC2’ Ronald Koorn en Stefan Zwinkels in op de groeiende populariteit van SOC2. Ze bespreken:

  • de voordelen van SOC2 (en SOC3) voor IT service providers en hun klanten
  • SOC2 Trust Services Categories
  • SOC2 vs. 3000/3402 en vs. ISO certifications
  • Hoe SOC2 is toe te passen en SOC reports te reviewen
  • Lessons learned
  • Q&A

Meer informatie en inschrijven>>

Woensdag 21 oktober 2020

In haar webinar ‘Operational Resilience. The new normal for keeping services running’ presenteert spreker Mirna Bognar een praktische aanpak om operational resilience te implementeren.

Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Meer informatie en inschrijven>>

Woensdag 28 oktober 2020

Titel: ‘TIBER – Hacking DNB Banking’

Spreker: Patrick Chu

Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Meer informatie en inschrijven (volgt nog)

Over de Square Tables

De Square Tables worden georganiseerd door de Square Tables commissie van ISACA NL Chapter i.s.m. NOREA. De voertaal van de webinars is het Engels.

De Square Tables zijn gratis te volgen voor leden. De webinars starten om 19:00 uur en duren doorgaans tot 20:00 uur. Deelnemers worden verzocht in te loggen tussen 18:45 – 19:00 uur. Voor deelname ontvangt u 1 CPE punt, in sommige gevallen worden meer punten verstrekt.

Meer informatie over de Square Tables>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Terugblik ISACA Risk Event 2022

Nieuwe en bestaande risico’s in vogelvlucht Door: Fook Hwa Tan Op 16 November 2022 vond het Risk Event van ISACA NL Chapter plaats. Meer dan 450 risk, security, privacy, audit…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.