Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Programma Engelstalige Square Tables bekend

Programma Engelstalige Square Tables bekend

In mei organiseerde ISACA twee Square Tables (webinars), als alternatief voor de fysieke Round Tables. Vanwege het grote animo voor deze webinars, is de komende maanden wekelijks een Engelstalig webinar gepland.

Programma Square Tables

In het eerste webinar in mei ging Fokke Jan van der Tol in op de impact van COVID-19 op privacy governance. De woensdag erna nam Barry Derksen de deelnemers mee in de wereld van data-analyse met behulp van de open-source R.

Uit het aantal deelnemers van de eerste twee Square Tables bleek duidelijk dat er behoefte is aan deze virtuele events. Zodoende biedt ISACA in samenwerking met NOREA de komende tijd wekelijks een Square Table aan. Gezien het motto van het eerste webinar ‘Samen laten we niemand achter’ zullen de webinars voortaan in het Engels zijn. Op die manier kunnen Engelssprekende leden en leden van de andere Europese chapters de webinars ook volgen.

Het programma voor de Square Tables ziet er als volgt uit:

3 juni 2020: Square Table: ‘Beyond Russian hackers’ (aanmelden kan via deze link)

10 juni 2020: Square Table: ‘Security versus business agility’ (aanmelden kan via deze link)

17 juni 2020: Square Table: ‘Reducing the deaf effect’ (aanmelden kan via deze link)

1 juli 2020 Square Table: ‘IT audit en cybersecurity: building the bridge’ (aanmelden kan via deze link)

Gerelateerde berichten

  • ISACA NL Journal ·

From Excel to Excellence: Revitalizing IT Risk Strategies for a Future-Ready Landscape

By Dave van Stein & Yianna Paris - Effective IT risk management is necessary to safeguard valuable assets, achieve organizational objectives, and ensure long-term success. When done properly, it is a crucial tool for informed decision-making. However, keeping up has become challenging in the modern fast changing world of Agile, cloud infrastructure, the massive use of external dependencies and complex and opaque supply chains, and daily changing threats.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.