Programma Engelstalige Square Tables bekend

In mei organiseerde ISACA twee Square Tables (webinars), als alternatief voor de fysieke Round Tables. Vanwege het grote animo voor deze webinars, is de komende maanden wekelijks een Engelstalig webinar gepland.

Programma Square Tables

In het eerste webinar in mei ging Fokke Jan van der Tol in op de impact van COVID-19 op privacy governance. De woensdag erna nam Barry Derksen de deelnemers mee in de wereld van data-analyse met behulp van de open-source R.

Uit het aantal deelnemers van de eerste twee Square Tables bleek duidelijk dat er behoefte is aan deze virtuele events. Zodoende biedt ISACA in samenwerking met NOREA de komende tijd wekelijks een Square Table aan. Gezien het motto van het eerste webinar ‘Samen laten we niemand achter’ zullen de webinars voortaan in het Engels zijn. Op die manier kunnen Engelssprekende leden en leden van de andere Europese chapters de webinars ook volgen.

Het programma voor de Square Tables ziet er als volgt uit:

3 juni 2020: Square Table: ‘Beyond Russian hackers’ (aanmelden kan via deze link)

10 juni 2020: Square Table: ‘Security versus business agility’ (aanmelden kan via deze link)

17 juni 2020: Square Table: ‘Reducing the deaf effect’ (aanmelden kan via deze link)

1 juli 2020 Square Table: ‘IT audit en cybersecurity: building the bridge’ (aanmelden kan via deze link)

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA zoekt talent!

Heb jij ervaring met het organiseren van events? Ben je sterk op het gebied van relatiebeheer? Wil jij je inzetten voor ISACA NL Chapter? Je netwerk vergroten en als beloning…
  • Nieuws ·

Onderscheid jezelf met ISACA’s nieuwe CDPSE-certificering!

Onlangs heeft ISACA Global een nieuwe certificering gelanceerd, het ‘Certified Data Privacy Solutions Engineer’-certificering (CDPSE). Voor de certificering is een ‘early adoption fase’ ingesteld tot maart 2021, waarin het mogelijk…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.