Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

PECB verwerft UKAS accreditatie

Op 9 juni, World Accreditation Day, is het PECB geaccrediteerd door de Accreditation Service (UKAS) van het Verenigd Koninkrijk.

De accreditatie is ontvangen voor het certificeren van professionals onder ISO/IEC 17024:2012 als vakbekwaam op het gebied van information security in de functie van:

  • PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor; en
  • PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Implementer.

World Accreditation Day is een wereldwijd initiatief van de International Laboratory Accreditation Cooperation (ILAC) en het International Accreditation Forum (IAF) om de toegevoegde waarde van accreditaties te promoten.

Trainingen ISACA NL Chapter

ISACA NL Chapter biedt de volgende trainingen aan voor de certificeringsexamens van PECB:

De trainingen starten weer in het najaar van 2021. Inschrijven kan via bovenstaande links.

Bij inschrijving kun je gebruik maken van de voucher (met vermelding van uw unieke code) die eerder is toegezonden in verband met het afgelasten van het Risk Event 2020.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Maak kennis met onze penningmeester: Arash Rahmani

Sinds augustus heeft ISACA NL Chapter een nieuwe penningmeester: Arash Rahmani. Arash brengt als penningmeester en bestuurslid zijn passie voor veilige digitale transformatie en digitale weerbaarheid in. ‘Ik geloof dat…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.