Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISO27001 Information Security Management System Lead Auditor training

De ISO27001 is een bekende norm binnen het security vak. Als professional kom je hoe dan ook in aanraking met deze norm of een afgeleide hiervan. Met ISACA NL Chapter ISO27001 Information Security Management System Lead Auditor training krijg je niet alleen inhoudelijke kennis van deze norm, maar leer je ook, op basis van de ISO19011, ISO27006 en ISO17021-1, als een auditor naar deze norm te kijken.

Voor wie?

ISACA NL Chapter organiseert PECB-trainingen om personen op individuele basis te certificeren voor uiteenlopende ISO-normen op het gebied van informatiebeveiliging, risk management en business continuity. De ISACA NL Chapter ISO27001 Information Security Management System Lead Auditor training is bedoeld voor eenieder die zich bezig houdt met Information security, auditing of zich verder hierin wil verdiepen. De training is vooral bedoeld voor personen in de rol van:

 • auditor
 • manager
 • consultant
 • adviseur
 • toezichthouder

Voordelen

De ISACA NL Chapter ISO27001 Lead Auditor training heeft de volgende leerdoelen en voordelen:

 • Het begrijpen van het implementatieproces van een ISMS;
 • Het verkrijgen van de juiste skills om de eigen organisatie of de organisatie van de klant te kunnen ondersteunen bij de implementatie van een ISMS;
 • Het als in (interne) auditor kunnen toetsen of het ISMS correct is geïmplementeerd en waar de ‘gaten’ zitten;
 • Het verhogen van de transparantie van processen en procedures binnen een organisatie;
 • Bijdrage leveren aan het voldoen aan de generieke beveiligingseisen en voor de branche en organisatie geldende algemene wet- en regelgeving.
 • Deze training biedt tevens een opstap naar het auditen op basis van de ISO27701 Privacy Information Management System. ISACA biedt hiervoor een PECB Lead Auditor trainingen aan.

Organisatie

ISACA NL Chapter
Trainer: Fook Hwa Tan

Tijd en locatie

De training vindt online plaats middels MS Teams. De cursist ontvangt hiervoor een uitnodiging.
De training vindt plaats op 5 donderdagavonden: 6, 13, 20 oktober, 3 en 10 november 2022. Het examen is online en kan door de cursist zelf ingepland worden.
De trainingen starten om 18:30 uur en duren tot 22:00 uur. Inloggen kan vanaf 18:15 uur, zodat we om 18:30 uur kunnen starten met de training.

Kosten

Leden: € 1.250,-
Niet-leden: € 1.500,-
De kosten zijn inclusief materiaal en examen. Het materiaal wordt bij de aanvang van de 1e trainingsavond digitaal beschikbaar gesteld. PECB hanteert hiervoor een app genaamd ‘KATE’. De cursist ontvangt hierover vooraf aanvullende informatie.
Vrijgesteld van BTW (VAT exempt)

Ook kunt u, wanneer van toepassing, gebruik maken van uw voucher (met vermelding van uw unieke code), die u eerder is toegezonden in verband met het afgelasten van het Risk Event. Wij zullen u dan een aangepaste factuur sturen vanuit het ISACA secretariaat.

CPE punten:

4 punten per deelgenomen trainingsavond, met het certificaat van deelname.

Vrijwilligers – incentive

Voor geregistreerde vrijwilligers van ISACA NL Chapter geldt voor deze training de incentiveregeling uit het vrijwilligersbeleid. Mail naar ln.acasi@sregilliwjirv voor meer informatie.

Certificering

Na het examen kun je de certificeringsprocedure opstarten via de PECB. Hiervoor gelden, naast het behalen van het ISO27001 Lead Auditor examen, aanvullende eisen. Het doorlopen van deze procedure via de PECB levert je het persoonsgebonden ‘PECB ISO27001 Lead Auditor’ certificaat op.

Aanmelden

Schrijf je nu in via deze link.

Vragen

Heb je vragen over deze training? Stuur dan een e-mail naar ln.acasi@negniniart

Geen evenementen gevonden!

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.