Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Maak kennis met onze nieuwe secretaris: Ghullam Memon

‘ISACA is voor mij een medium om kennis op te doen, een aanspreekpunt voor vakinhoudelijke vraagstukken en een organisatie die vakgenoten bij elkaar brengt.’

Zo omschrijft de nieuwe secretaris van ISACA Netherlands Chapter, Ghullam Memon, wat ISACA voor hem betekent. Via het ISACA-netwerk vernam hij het afgelopen jaar dat er diverse vacatures vrij zouden komen in het ISACA-bestuur. Omdat het hem waardevol leek om bestuurservaring op te doen en een bijdrage te leveren aan de activiteiten van ISACA, meldde hij zich aan. Zodoende neemt Ghullam dit jaar het stokje over van secretaris Axel Vogelzang. Als nieuw bestuurslid zal hij ook de portefeuilles IT en Handboek AO/IC-Procesbewaking op zich nemen.

Ghullam heeft ruime ervaring in het ISACA-vakgebied. In 1990 startte hij na de middelbare school met een voltijdsbaan, waarnaast hij in de avonduren de opleiding SPD Bedrijfsadministratie voltooide. Zoals veel ISACA-leden is hij het gewend om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Hij werkte enkele jaren in de accountancy en leidde tegelijkertijd een eigen administratiekantoor. Via het interim Finance management kwam hij terecht in IT, waarin hij enkele jaren als SAP Consultant werkzaam was. Ghullam werkte vervolgens als Internal Auditor en is nu Consultant.

Leren en kennis delen staan voorop

‘Leren is mijn intrinsieke motivatie om te werken, maar ook het delen van kennis en ervaring om anderen vooruit te helpen staat voorop’, zegt Ghullam. Deze motivatie klinkt ook door in zijn ambities als bestuurslid voor ISACA: ‘Ik wil kennis, ervaring en expertise opdoen in mijn rol als secretaris en bestuurder om de vereniging verder te helpen professionaliseren, en de medebestuurders en leden te faciliteren op de gebieden in mijn portefeuille en daarbuiten.’ Ghullam concentreert zich voorlopig op zijn nieuwe taken als bestuurslid. ‘Wellicht zal ik in de toekomst meer gaan bijdragen aan de strategie en visie van ISACA NL Chapter.’

LinkedIn Ghullam Memon

Vragen? Neem contact op met Ghullam Memon.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.