Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.

Bestuursleden gezocht!

Momenteel zijn er verschillende vacatures in het bestuur van ISACA Netherlands Chapter.

Wil je deel uitmaken van het bestuur van een bruisende, internationale vereniging van professionals in IT audit, IT governance, Riskmanagement, Privacy en Cybersecurity?

Meld je dan nu aan als kandidaat via info@isaca.nl.

Het bestuur zoekt in elk geval bestuursleden voor de portefeuilles vrijwilligers en publiciteit. Het is ook mogelijk om je interesse te tonen voor andere functies, of je aan te melden zonder een specifieke portefeuille op het oog te hebben.

Let op: alleen leden van ISACA kunnen zich aanmelden.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.