Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Bestuursleden gezocht!

Momenteel zijn er verschillende vacatures in het bestuur van ISACA Netherlands Chapter.

Wil je deel uitmaken van het bestuur van een bruisende, internationale vereniging van professionals in IT audit, IT governance, Riskmanagement, Privacy en Cybersecurity?

Meld je dan nu aan als kandidaat via info@isaca.nl.

Het bestuur zoekt in elk geval bestuursleden voor de portefeuilles vrijwilligers en publiciteit. Het is ook mogelijk om je interesse te tonen voor andere functies, of je aan te melden zonder een specifieke portefeuille op het oog te hebben.

Let op: alleen leden van ISACA kunnen zich aanmelden.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Terugblik ISACA Risk Event 2022

Nieuwe en bestaande risico’s in vogelvlucht Door: Fook Hwa Tan Op 16 November 2022 vond het Risk Event van ISACA NL Chapter plaats. Meer dan 450 risk, security, privacy, audit…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.