Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • ISO/IEC27001 Lead auditor-examen nu beschikbaar in multiple choice

ISO/IEC27001 Lead auditor-examen nu beschikbaar in multiple choice

Het ISO/IEC27001 Lead Auditor-examen in het Engels is nu beschikbaar als multiple choice open-boek-examen.

Ook is een bijgewerkte versie van het trainingsmateriaal uitgebracht met toegevoegde scenario-based quizzen die kandidaten helpen om zich voor te bereiden op het examen.

Overgangsperiode tot en met 31 juli 2021

De bijgewerkte versie van de training bevat nog steeds oefeningen die kandidaten helpen bij de voorbereiding op essay-achtige examens, als ze voor deze examenoptie willen kiezen. Dit laatste is alleen toegestaan gedurende een overgangsperiode van drie maanden die de examinator, het PECB, heeft vastgesteld voor het ISO/IEC27001 Lead Auditor-examen. Dit betekent dat tot en met 31 juli beide soorten examens beschikbaar zijn voor kandidaten. Na deze periode wordt het ISO/IEC27001 Lead Auditor-essay-type examen stopgezet en is de enige beschikbare optie de multiple-choice variant.

Voor meer informatie over het ISO/IEC27001 Lead Auditor-examen of andere examens: bezoek de website van het PECB. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met het PECB via exam@pecb.com.

Start najaarstraining ISO/IEC 27001 Lead auditor-examen

In september start ISACA NL Chapter met de najaarstraining voor het ISO/IEC 27001 Lead Auditor-examen. Meer informatie en inschrijven>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.