ISACA Square Table (webinar): impact COVID-19 op privacy governance

Op 20 mei a.s. vindt de eerste online Round Table plaats, een Square Table (webinar). Fokke Jan van der Tol verzorgt de key note en gaat in op de impact van de COVID-19 pandemie op privacy governance.

‘Samen laten we niemand achter’…

Dit was de titel van de Round Table in Breukelen van 2 maart 2020. Sindsdien waren wij genoodzaakt (COVID-19) om alle fysieke activiteiten van ISACA NL Chapter op te schorten.

In lijn met de titel van de waarschijnlijk voorlopig laatste fysieke Round Table is ISACA NL Chapter echter de afgelopen periode druk bezig geweest, om te kijken naar een alternatief voor de Round Tables en hoe we e.a. in de nabije toekomst vorm kunnen geven.

Square Table

We hebben hiervoor een aantal scenario’s opgesteld die we vanaf juni 2020 willen uitrollen. In de tussentijd bieden wij op woensdag 20 mei een Square Table (webinar) aan als alternatief voor de maandelijkse Round Table.

Programma

Spreker: Fokke Jan van der Tol (Kennisgroep Privacy)
Onderwerp: ‘The impact of the COVID-19 pandemic on privacy governance’

Inschrijven kan via deze link.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Algemene ledenvergadering 8 juni 2020

Het bestuur van ISACA NL Chapter nodigt haar leden uit voor een algemene ledenvergadering (ALV) op 8 juni 2020. De ALV start om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:30 uur.…
  • Nieuws ·

ISACA start ISO27701 PIMS Lead Auditor training

In het najaar start ISACA NL Chapter de ISO27701 (Privacy Information Management System) Lead Auditor training. De training beslaat vijf lesavonden en wordt afgesloten met een examen. Na het volgen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.