Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
 • Evenementen
 • ISACA Square Table (webinar): impact COVID-19 op privacy governance

ISACA Square Table (webinar): impact COVID-19 op privacy governance

Op 20 mei a.s. vindt de eerste online Round Table plaats, een Square Table (webinar). Fokke Jan van der Tol verzorgt de key note en gaat in op de impact van de COVID-19 pandemie op privacy governance.

‘Samen laten we niemand achter’…

Dit was de titel van de Round Table in Breukelen van 2 maart 2020. Sindsdien waren wij genoodzaakt (COVID-19) om alle fysieke activiteiten van ISACA NL Chapter op te schorten.

In lijn met de titel van de waarschijnlijk voorlopig laatste fysieke Round Table is ISACA NL Chapter echter de afgelopen periode druk bezig geweest, om te kijken naar een alternatief voor de Round Tables en hoe we e.a. in de nabije toekomst vorm kunnen geven.

Square Table

We hebben hiervoor een aantal scenario’s opgesteld die we vanaf juni 2020 willen uitrollen. In de tussentijd bieden wij op woensdag 20 mei een Square Table (webinar) aan als alternatief voor de maandelijkse Round Table.

Programma

Spreker: Fokke Jan van der Tol (Kennisgroep Privacy)
Onderwerp: ‘The impact of the COVID-19 pandemic on privacy governance’


Sold out!

Date

20 mei 2020 (woensdag)

Time

19:00 - 20:00

Spreker

Location

Online Webinar

2 gedachten over “ISACA Square Table (webinar): impact COVID-19 op privacy governance”

  • Punita,

   My excuse for this late response. The Square table was in Dutch. The planning is to organize a Square table every week. In the near future some Square table’s will be in English.

   If you have further questions, please free to contact me at ln.acasi@nelez.fets

   Have a nice weekend,

   Stef Zelen
   ISACA Events

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.