Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden, alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor leden en niet-leden.

Binnen de samenwerking blijft ISACA NL Chapter de avondcursussen zoals CISM, CISA, CGEIT, CRISC en CCAK verzorgen gebruikmakend van het officiële cursusmateriaal van ISACA Global en de Security Academy. De leden van ISACA NL Chapter kunnen gebruik maken van een kortingsaanbod op het totale cursusportfolio van de Security Academy (+50 verschillende cursustitels). Deze cursussen van de Security Academy vinden overdag plaats. Hiermee kunnen cursisten trainingen kiezen die het beste in hun agenda passen. Daarnaast blijft het mogelijk om in-company trainingen te verzorgen.

Tekort aan risk en security professionals terugdringen

Op reguliere basis zullen de twee organisaties de samenwerking evalueren, de laatste ontwikkelingen op het gebied van trainingen vanuit ISACA Global bespreken en bepalen hoe nieuwe trainingen zo optimaal mogelijk op te nemen in het trainingsportfolio.

Verder, zal Security Academy het jaarlijkse ISACA NL Risk Event, op 6 november 2024, blijven sponsoren.

Deze samenwerking onderstreept het gezamenlijke doel van beide organisaties om het tekort aan gekwalificeerde risk en security professionals aan te pakken in een wereld waarin de beveiligingsdreigingen toenemen.

Mirjam Moerkamp, ad-interim bestuurslid ISACA NL Chapter en verantwoordelijk voor Trainingen, kijkt uit naar de samenwerking. ‘Wij versterken elkaar en kunnen op deze manier ook meer betekenen voor de beroepsgroep.’

Rick Strijbos, directeur van Security Academy, reageert verheugd op deze mijlpaal: ‘Het is mooi om te zien dat de goede contacten die de mensen van ISACA NL Chapter en Security Academy al zo lang onderhouden, nu leiden tot nog meer kennisdeling en aandacht voor de beroepsgroep. Daar wordt iedereen letterlijk en figuurlijk wijzer van.’

Meer weten?

Ben je van de pers en wil je meer weten? Neem dan contact op met onze woordvoerder, Arash Rahmani.

Heb je een vraag over je certificeringen? Contact Support.

Wil je je inschrijven voor één van onze ISACA-trainingen? Check onze trainingen.

Meer weten over het cursusaanbod van Security Academy? Ga naar de website.

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.