Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Om de support channels te stroomlijnen en de customer journey te verbeteren, heeft ISACA Global een online helpdesk ingericht.

Voortaan kun je voor vragen over je lidmaatschap en certificeringen terecht bij het nieuwe ISACA’s Support Center. De e-mailadressen gro.acasi@troppus en gro.acasi@ofni zijn per 3 mei 2021 gedeactiveerd.

Het is ook mogelijk om te bellen of chatten met een helpdeskmedewerker. Vriendelijk verzoek om slechts één ticket per issue in te dienen.

Meer informatie over ISACA’s Support Center>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

A selection of webinars in 2021

In the past year, the Square Table Committee organized almost 30 webinars in collaboration with the knowledge groups. Most of these webinars have been recorded and can be viewed via…
  • Nieuws ·

Jaaroverzicht – publicaties 2021

In 2021 hebben de leden van ISACA NL Chapter diverse artikelen gepubliceerd. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties in het afgelopen jaar. Zo heeft de focusgroep ISO27701 (onderdeel…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.