Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Om de support channels te stroomlijnen en de customer journey te verbeteren, heeft ISACA Global een online helpdesk ingericht.

Voortaan kun je voor vragen over je lidmaatschap en certificeringen terecht bij het nieuwe ISACA’s Support Center. De e-mailadressen support@isaca.org en info@isaca.org zijn per 3 mei 2021 gedeactiveerd.

Het is ook mogelijk om te bellen of chatten met een helpdeskmedewerker. Vriendelijk verzoek om slechts één ticket per issue in te dienen.

Meer informatie over ISACA’s Support Center>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA Risk Event 2023: een enerverende duik in de wereld van AI

Op 16 november belooft het ochtendgloren niet alleen een prachtige dag, maar hangt er ook een bruisende energie in de lucht. Deelnemers stromen Spant! te Bussum, binnen, gewapend met nieuwsgierigheid en verlangen naar het ontdekken van cutting-edge AI-praktijken. De aanwezigheid van collega's uit verschillende industrieën creëert direct een dynamische sfeer van samenwerking en kennisdeling.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.