Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Stel je vraag aan ISACA’s Support Center

Om de support channels te stroomlijnen en de customer journey te verbeteren, heeft ISACA Global een online helpdesk ingericht.

Voortaan kun je voor vragen over je lidmaatschap en certificeringen terecht bij het nieuwe ISACA’s Support Center. De e-mailadressen support@isaca.org en info@isaca.org zijn per 3 mei 2021 gedeactiveerd.

Het is ook mogelijk om te bellen of chatten met een helpdeskmedewerker. Vriendelijk verzoek om slechts één ticket per issue in te dienen.

Meer informatie over ISACA’s Support Center>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.