Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Algemeen
  • Verleng uw lidmaatschap voor het einde van het jaar

Verleng uw lidmaatschap voor het einde van het jaar

De donkere decembermaand staat weer voor de deur en veel ISACA professionals zijn druk met de afsluiting van het jaar. Vergeet daarom niet om uw ISACA lidmaatschap te verlengen. De deadline hiervoor is 31 december 2020.

 Verleng uw ISACA lidmaatschap nu

Membership levels

ISACA beloont langdurig lidmaatschap en hanteert verschillende membership levels die zichtbaar worden op uw lidmaatschapspas.

  • Brons: 3-4 jaar doorlopend lidmaatschap
  • Zilver: 5-9 jaar doorlopend lidmaatschap
  • Goud: 10-14 jaar doorlopend lidmaatschap
  • Platina: 15+ jaar doorlopend lidmaatschap
Bekijk uw huidige membership level en ga naar het MyISACA dashboard

Nog geen lid van ISACA?

ISACA kent verschillende mogelijkheden om lid te worden. Word nog vandaag lid of introduceer een ISACA lid.

Toegang, korting en kennis

ISACA Global heeft een groot aantal voordelen. Niet alleen maken leden deel uit van een netwerk van meer dan 165.000 peer professionals in IS/IT audit, assurance, security, cybersecurity, risk en governance wereldwijd. Het ISACA lidmaatschap biedt toegang tot internationale conferenties, events, trainingen, examens, webinars en verschillende resources, zoals fora, online tools, e-books, podcasts en best practices. Lid zijn van ISACA geeft aantrekkelijke kortingen op verschillende producten en events.

Als ISACA lid heeft u bovendien de kans om jaarlijks 72+ GRATIS CPE punten te behalen.

Meer informatie over het ISACA lidmaatschap

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.