Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Algemeen
  • Test uw kennis in de ISACA NL Chapter Kennisquiz!

Test uw kennis in de ISACA NL Chapter Kennisquiz!

ISACA NL Chapter bestaat dit jaar 35 jaar. Tijd om uw kennis over ISACA en de laatste ontwikkelingen op het gebied van risk- en securitymanagement en privacywetgeving te testen. Doe mee aan de ISACA NL Chapter Kennisquiz en maak kans op een voucher t.w.v. € 100,-!

Doe mee voor 31 januari 2021

De GPDR, het Biba-model, de Exposure Factor en de Annual Rate of Occurrence, u weet er waarschijnlijk alles van. Of toch niet? Doe de Grote ISACA NL Chapter Kennisquiz en kijk hoe u ervoor staat.

U kunt meedoen aan de ISACA NL Chapter Kennisquiz tot en met 31 januari 2021.

Prijzen en bekendmaking winnaars

De winnaar van de Kennisquiz wordt bekend gemaakt via onze website, de nieuwsbrief, LinkedIn en Twitter, in het kader van het 35-jarig bestaan van ISACA Netherlands Chapter. Deelname staat uitsluitend open voor leden van ISACA.

De winnaar wordt beloond met een kortingsvoucher t.w.v. € 100,-. De voucher kunt u inzetten voor de activiteiten van ISACA NL Chapter, waaronder trainingen en events.

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.