Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Bestuursleden gezocht!

Na de zomer ontstaan verschillende vacatures in het bestuur van ISACA Netherlands Chapter.

Wil je deel uitmaken van het bestuur van een bruisende, internationale vereniging van professionals in itaudit, itgovernance, riskmanagement, privacy en cybersecurity?

Meld je dan nu aan als kandidaat via ln.acasi@ofni.

Het bestuur zoekt in elk geval een nieuwe penningmeester, een secretaris en een bestuurslid voor de portefeuille publiciteit. Het is ook mogelijk om je interesse te tonen voor andere functies, of je aan te melden zonder een specifieke portefeuille op het oog te hebben. Alleen leden van ISACA kunnen zich aanmelden.

Save the date: 13 september 2021

Het bestuur nodigt alle aangemelde kandidaten uit om informeel kennis te maken op 13 september a.s. bij Van der Valk in Breukelen (van 18:00-19:00 uur).

Gerelateerde berichten

  • Cybersecurity ·

State of Cybersecurity deel II

Ook dit jaar heeft ISACA Global trends en uitdagingen op het gebied van cybersecurity op een rij gezet in het rapport The State of Cybersecurity 2021. In juli is deel…

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.