Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Young Profs Pubquiz: schrijf je nu in!

Zin in een portie gezelligheid met een gezonde dosis rivaliteit? Op 5 maart a.s. is de allereerste ISACA/NOREA Young Professionals Pubquiz. De inschrijving is nu gestart!

Ben je een jonge IT-auditor en vind je het leuk om je kennis te testen in categorieën als het nieuws, muziek en foto’s? Om samen te overleggen, te discussiëren en te lachen over de juiste antwoorden? Vakgenoten te leren kennen en je netwerk te vergroten? Schrijf je dan nu in voor de allereerste ISACA/NOREA Young Professionals Pubquiz.

Wanneer: 5 maart 2020

Waar: Stadskasteel Oudaen, Oude gracht 99, Utrecht (ca. 6 minuten lopen vanaf Utrecht CS).

Inloop en ontvangst: vanaf 18:00 uur (aanvang quiz is 18.45 uur).

Meedoen?

Meedoen kan met een team van 3 tot 4 personen. Schrijf je team in via deze link (o.v.v. ‘Pubquiz’).

Natuurlijk is er na afloop een prijsuitreiking. Bij binnenkomst ontvangen de deelnemers een bijdrage om de consumpties op gang te brengen…

We hopen jullie 5 maart allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,

ISACA & NOREA Young Professionals commissie

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Terugblik ISACA Risk Event 2022

Nieuwe en bestaande risico’s in vogelvlucht Door: Fook Hwa Tan Op 16 November 2022 vond het Risk Event van ISACA NL Chapter plaats. Meer dan 450 risk, security, privacy, audit…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.