Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Trainers gezocht!

ISACA NL Chapter is op zoek naar docenten voor onze trainingen ter voorbereiding op de certificeringsexamens. Met name voor onze COBIT- and CDPSE-cursussen zoeken we nog ervaren trainers.

Heb je ervaring als trainer in de ISACA-vakgebieden, neem dan contact op met Dwayne Valkenburg.

Welke trainingen organiseert ISACA NL Chapter?

ISACA NL Chapter organiseert elk half jaar diverse trainingen. Het gaat dan om de volgende cursussen:

Geef je een andere training in het ISACA-domein? Neem dan ook contact met ons op!

Wanted: trainers!

ISACA NL Chapter is looking for trainers for our training courses to prepare members for the certification exams. We are still looking for experienced trainers, especially for our COBIT and CDPSE courses.

If you have experience as a trainer in the ISACA fields, please contact Dwayne Valkenburg.

Which training courses does ISACA NL Chapter organize?

ISACA NL Chapter organizes various training courses every six months:

Do you provide any other training in the ISACA domain? Then also contact us!

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA Risk Event 2023: een enerverende duik in de wereld van AI

Op 16 november belooft het ochtendgloren niet alleen een prachtige dag, maar hangt er ook een bruisende energie in de lucht. Deelnemers stromen Spant! te Bussum, binnen, gewapend met nieuwsgierigheid en verlangen naar het ontdekken van cutting-edge AI-praktijken. De aanwezigheid van collega's uit verschillende industrieën creëert direct een dynamische sfeer van samenwerking en kennisdeling.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.