Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Student of net afgestudeerd? Word lid in juni of juli en ontvang korting!

Student of net afgestudeerd? Word lid in juni of juli en ontvang korting!

Overweeg je lid te worden van ISACA? Als je lid wordt in de maanden juni of juli van dit jaar, dan betaal je slechts de helft van het lidmaatschapsgeld. De korting geldt dit jaar niet alleen voor werkenden, maar ook voor recent afgestudeerden en studenten.

3 typen lidmaatschap

Aanmelding voor het lidmaatschap van ISACA kan uitsluitend via ISACA Global. Afhankelijk van je werkervaring heb je de keuze uit 3 typen lidmaatschap:

Als ISACA lid wordt je ook automatisch lid van het ISACA NL Chapter. Het totale contributiebedrag bestaat uit een bijdrage aan ISACA Global en een bijdrage aan ISACA NL Chapter. Word je lid in de maanden juni of juli 2021 dan betaal je dus slechts de helft van het lidmaatschapsgeld, ongeacht het type lidmaatschap. De korting geldt dus voor nieuwe professionals members, maar ook voor studenten en recent afgestudeerden.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.