Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Steven Wallis de Vries wint Joop Bautz Information Security Award

Steven Wallis de Vries wint Joop Bautz Information Security Award

Steven Wallis de Vries heeft op het Risk Event 2023 uit handen van juryvoorzitter mr. Pieter Van Dijken de Joop Bautz Information Security Award ontvangen.

Met zijn thesis ‘Leak-detect: Automatic login form leakage detection for website administrators and researchers’ draagt Steven volgens de jury bij aan een veiligere digitale samenleving door security risico’s bloot te leggen die relevant zijn voor website administrators en onderzoekers.

De twee andere genomineerden waren Marc Van Gestel (‘De geschiktheid van artikel 2:393 lid 4 BW gegeven de invulling van informatiebeveiliging bij alle AEX-fondsen over het boekjaar 2020’) en David Vonk (‘Securing R&D in OT’).

Opvallend was dat de jury dit jaar scripties over uiteenlopende onderwerpen heeft genomineerd: web-traffic, OT en de voor accountants welbekende art 2:393 lid 4 BW. Alle onderwerpen zijn natuurlijk zeer relevant voor informatiebeveiliging.

De JBISA werd uitgereikt namens de Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB), NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors en ISACA NL Chapter.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Square Table sprekers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van IT audit, privacy wetgeving, governance, compliance, risk en/of security management? Heb je ervaring met het geven van online presentaties? Meld je dan nu aan als spreker voor onze webinars via Ramzy El-Masry en we nemen spoedig contact met je op.
  • Nieuws ·

Bestuurslid gezocht

Het bestuur van ISACA NL Chapter zoekt een bestuurslid voor de portefeuille trainingen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.