Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Square Table commissie: ‘Sprekers bedankt!’

Square Table commissie: ‘Sprekers bedankt!’

In de maanden maart tot en met juni heeft ISACA NL Chapter wekelijks een Square Table georganiseerd. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om de sprekers van deze webinars persoonlijk te bedanken. Nu de maatregelen iets versoepeld zijn, ging de Square Table commissie op pad om een aantal sprekers (uiteraard op gepaste afstand) te verrassen met een flesje wijn.

Dwayne Valkenburg bedankt Sandeep Gangaram Panday namens de Square Table Commisie. Op 24 juni was Sandeep spreker in het drukbezochte webinar ‘DevOps (and Agile) in Control’.
Pavel Khizhnyak gaf tijdens één van de Square Tables in het voorjaar een lezing getiteld ‘Bridging Audit and Cyber Security in Boardroams’. Manon van Rietschoten zocht hem op.

De commissie is alle sprekers zeer erkentelijk voor hun bijdragen.

Nieuwe reeks Square Tables

In het najaar organiseert de Square Table commissie een nieuwe reeks webinars. Deelname is gratis en goed voor 1 CPE-punt. Meer informatie en inschrijven>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Maak kennis met onze penningmeester: Arash Rahmani

Sinds augustus heeft ISACA NL Chapter een nieuwe penningmeester: Arash Rahmani. Arash brengt als penningmeester en bestuurslid zijn passie voor veilige digitale transformatie en digitale weerbaarheid in. ‘Ik geloof dat…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.