Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Schrijf je in voor ISACA’s CISA-, CISM-, CGEIT-, CRISC- en Lead Auditor training

Schrijf je in voor ISACA’s CISA-, CISM-, CGEIT-, CRISC- en Lead Auditor training

Vanaf september start ISACA NL Chapter weer met de CISA-, CGEIT-, CISM- en CRISC-trainingen. ISACA NL organiseert ook een nieuwe training, de ISO27701 Lead Auditor training. Er zijn nog enkele plekken vrij, schrijf je nu in en maak een goede start na de zomer.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via isaca.nl/activiteiten/trainingen. De trainingen vinden plaats op locatie, tenzij dit niet mogelijk is in verband met de dan geldende coronamaatregelen. In dat geval wordt gezocht naar een online oplossing. Het aantal deelnemers wordt per cursus afgestemd op de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Hierdoor kan het voorkomen dat er (online) aanvullende cursussen gegeven zullen worden of dat cursusdata worden gewijzigd.

Was je al ingeschreven voor een voorjaarstraining die is gecanceld in verband met de coronamaatregelen en wilt je in het najaar deelnemen? Dan hoef je niets te doen. Je inschrijving schuift automatisch door naar het najaar. Wij zien je dan graag in september op de eerste trainingsavond. Heb je nog niet betaald, dan verzoeken wij om dit alsnog te doen.

Data trainingen najaar

De nieuwe trainingsdata zijn als volgt;

CGEIT

Trainer: Krijn Kalma

Najaar 20206 dinsdagavonden; 15, 22, 29 september en 6, 13, 27 oktober 2020.

Meer informatie>>

CRISC

Trainer: Trainer: Rob van der Staaij

Najaar 2020: 6 woensdagavonden; 16, 23, 30 september, 7, 14, 28 oktober.

Meer informatie>>

CISA

Trainers: Erik Spaans en Zari Haji Rasoul

Najaar 202010 dinsdagavonden; 8, 15, 22, 29 september, 6, 13, 27 oktober, 3, 10, 17 november 2020.

Let op: de volledige training wordt opnieuw verzorgd. Heeft u de eerste avonden al gevolgd in het voorjaar, dan bent u opnieuw welkom om deze avonden te volgen en uw kennis op te frissen.

Meer informatie>>

CISM

Trainer: Erik Pols

Najaar 2020: 5 woensdagavonden;

23, 30 september, 7, 14, 21 oktober 2020.

Meer informatie>>

ISO27701 Lead Auditor training

Trainer: Jos Maas

Najaar 2020: 5 avonden;

5 donderdagavonden: 1, 8, 15, 22 en 29 oktober.

Het examen vindt plaats op vrijdagavond 6 november.

Meer informatie>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Square Table sprekers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van IT audit, privacy wetgeving, governance, compliance, risk en/of security management? Heb je ervaring met het geven van online presentaties? Meld je dan nu aan als spreker voor onze webinars via Ramzy El-Masry en we nemen spoedig contact met je op.
  • Nieuws ·

Bestuurslid gezocht

Het bestuur van ISACA NL Chapter zoekt een bestuurslid voor de portefeuille trainingen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.