Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • ISO31000 Lead Risk Manager examen nu ook in multiple choice

ISO31000 Lead Risk Manager examen nu ook in multiple choice

Het ISO31000 Risk Manager en ISO31000 Lead Risk Manager examen in het Engels is nu beschikbaar als open boek multiplechoice-examen.

Ook is een bijgewerkte versie van het trainingsmateriaal uitgebracht met toegevoegde scenario-based quizzen die kandidaten helpen om zich voor te bereiden op het examen.

Overgangsperiode tot en met 31 augustus 2021

Tot en met 31 augustus zijn beide soorten examens (multiplechoice- en essay-examens) beschikbaar voor kandidaten. Na deze periode wordt het ISO31000 Risk Manager en Lead Risk Manager essaytype examen stopgezet en is de enige beschikbare optie het multiplechoice-examen.

Voor meer informatie over ISO31000 Risk Manager en Lead Risk Manager examen of andere examens: bezoek de website van het PECB. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met het PECB via exam@pecb.com.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Maak kennis met onze penningmeester: Arash Rahmani

Sinds augustus heeft ISACA NL Chapter een nieuwe penningmeester: Arash Rahmani. Arash brengt als penningmeester en bestuurslid zijn passie voor veilige digitale transformatie en digitale weerbaarheid in. ‘Ik geloof dat…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.