Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • ISACA trainingen doorgeschoven naar najaar

ISACA trainingen doorgeschoven naar najaar

De ISACA NL Chapter CISA-, CISM, CRISC- en CGEIT-trainingen die in het voorjaar gepland stonden, zijn in verband met de coronamaatregelen verschoven naar het najaar.

Het spreekt voor zich dat wij dit erg jammer vinden en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. Wij hopen echter van harte dat wij u mogen begroeten bij één van de najaarstrainingen.

Inschrijving

Was u al ingeschreven voor een voorjaarstraining en wilt u in het najaar deelnemen? Dan hoeft u niets te doen. Uw inschrijving schuift automatisch door naar het najaar. Wij zien u dan graag in september op de eerste trainingsavond. Heeft u nog niet betaald, dan verzoeken wij om dit alsnog te doen.

Kunt of wilt u onverhoopt niet deelnemen in het najaar, laat dit dan aan ons te laten weten in een e-mail (trainingen@isaca.nl). Wij zullen de betaalde kosten dan restitueren.

Voor sommige trainingen zijn nog enkele plekken vrij. Inschrijven is mogelijk via isaca.nl/activiteiten/trainingen.

De nieuwe trainingsdata zijn als volgt;

CGEIT

Trainer: Krijn Kalma

Najaar 2020: 6 dinsdagavonden; 15, 22, 29 september en 6, 13, 27 oktober 2020.

Meer informatie>>

CRISC

Trainer: Trainer: Rob van der Staaij

Najaar 2020: 6 woensdagavonden; 16, 23, 30 september, 7, 14, 28 oktober.

Meer informatie>>

CISA

Trainers: Erik Spaans en Zari Haji Rasoul

Najaar 2020: 10 dinsdagavonden; 8, 15, 22, 29 september, 6, 13, 27 oktober, 3, 10, 17 november 2020.

Let op: de volledige training wordt opnieuw verzorgd. Heeft u de eerste avonden al gevolgd in het voorjaar, dan bent u opnieuw welkom om deze avonden te volgen en uw kennis op te frissen.

Meer informatie>>

CISM

Trainer: Erik Pols

Najaar 2020: 5 woensdagavonden; 23, 30 september, 7, 14, 21 oktober 2020.

Meer informatie>>

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA NL en Security Academy gaan strategische samenwerking aan

ISACA NL Chapter en Security Academy zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van trainingen. Beide organisaties committeren zich aan het delen van kennis rondom training en ontwikkelmogelijkheden alsook het aanbieden van een zo actueel en compleet mogelijk trainingsaanbod voor zowel leden als niet-leden.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.