Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • Schrijf je in voor de ISO27701 PIMS Lead Auditor training

Schrijf je in voor de ISO27701 PIMS Lead Auditor training

In het najaar start ISACA NL Chapter de ISO27701 (Privacy Information Management System) Lead Auditor training. De training beslaat vijf lesavonden en wordt afgesloten met een examen.

Na het volgen van de training kun je het persoonsgebonden ‘PECB ISO27701 Lead Auditor’ certificaat behalen. Met dit certificaat voldoe je aantoonbaar aan de vereisten om organisaties te helpen bij het opzetten van een privacy framework dat gerelateerd is aan de GDPR.

Voor wie is de training?

ISACA NL Chapter organiseert PECB-trainingen om personen op individuele basis te certificeren voor uiteenlopende ISO-normen op het gebied van informatiebeveiliging, risk management en business continuity. De ISACA ISO27701 Lead Auditor training is bedoeld voor eenieder die zich bezig houdt met privacy en bescherming van persoonsgegevens in een rol als:

  • auditor
  • manager
  • consultant
  • adviseur
  • toezichthouder

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de PIMS ISO27701 Lead Auditor training vind je hier.

Schrijf je direct in via deze link.

Let op; het aantal deelnemers wordt per cursus afgestemd op de dan geldende coronamaatregelen. Hierdoor kan het voorkomen dat er (online) aanvullende cursussen gegeven zullen worden of dat cursusdata worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

  • ISACA NL Journal ·

From Excel to Excellence: Revitalizing IT Risk Strategies for a Future-Ready Landscape

By Dave van Stein & Yianna Paris - Effective IT risk management is necessary to safeguard valuable assets, achieve organizational objectives, and ensure long-term success. When done properly, it is a crucial tool for informed decision-making. However, keeping up has become challenging in the modern fast changing world of Agile, cloud infrastructure, the massive use of external dependencies and complex and opaque supply chains, and daily changing threats.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.