ISACA start ISO27701 PIMS Lead Auditor training

In het najaar start ISACA NL Chapter de ISO27701 (Privacy Information Management System) Lead Auditor training. De training beslaat vijf lesavonden en wordt afgesloten met een examen.

Na het volgen van de training kun je het persoonsgebonden ‘PECB ISO27701 Lead Auditor’ certificaat behalen. Met dit certificaat voldoe je aantoonbaar aan de vereisten om organisaties te helpen bij het opzetten van een privacy framework dat gerelateerd is aan de GDPR.

Voor wie is de training?

ISACA NL Chapter organiseert PECB-trainingen om personen op individuele basis te certificeren voor uiteenlopende ISO-normen op het gebied van informatiebeveiliging, risk management en business continuity. De ISACA ISO27701 Lead Auditor training is bedoeld voor eenieder die zich bezig houdt met privacy en bescherming van persoonsgegevens in een rol als:

  • auditor
  • manager
  • consultant
  • adviseur
  • toezichthouder

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de PIMS ISO27701 Lead Auditor training vind je hier.

Schrijf je direct in via deze link.

Let op; het aantal deelnemers wordt per cursus afgestemd op de dan geldende coronamaatregelen. Hierdoor kan het voorkomen dat er (online) aanvullende cursussen gegeven zullen worden of dat cursusdata worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Algemene ledenvergadering 8 juni 2020

Het bestuur van ISACA NL Chapter nodigt haar leden uit voor een algemene ledenvergadering (ALV) op 8 juni 2020. De ALV start om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:30 uur.…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.