Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
Search
Close this search box.
  • Nieuws
  • ISACA NL Chapter ondersteunt het Free Student Membership Program

ISACA NL Chapter ondersteunt het Free Student Membership Program

Binnen organisaties vindt in hoog tempo een digitale transformatie plaats. De vraag naar getalenteerde en bekwame professionals neemt hierdoor toe, wat kansen biedt voor studenten. Daarom heeft ISACA het Free Student Membership Program ontwikkeld. ISACA NL Chapter biedt hogescholen en universiteiten in Nederland de mogelijkheid hieraan deel te nemen.

Met dit programma krijg je als student een gratis ISACA-lidmaatschap. Het lidmaatschap geeft directe toegang tot programma’s, materialen, initiatieven en expertise en een groeiende internationale community. Hiermee kun je als student niet alleen versneld leren, maar ook een ​​netwerk en carrière opbouwen in IT audit, risk, security, cybersecurity, governance of privacy.

Waarom het ISACA student membership program?

ISACA investeert in internationale programma’s en partnerschappen die inclusief en rechtvaardig zijn, zowel binnen de branche als daarbuiten. Studenten van alle leeftijden en afkomst kunnen deelnemen aan het Free Student membership program, waarbij de focus ligt op toegang, onderwijs, betrokkenheid en empowerment.

Het programma omvat:

Gratis lidmaatschap van de ISACA Netherlands Chapter gedurende de gehele studie.

Toegang tot actuele kennis – Studenten kunnen gebruik maken van een groot deel van de ISACA-frameworks en best practices zoals COBIT en het Digital Trust Framework.

Leren van internationale expertise – Studenten krijgen toegang tot mentorondersteuning, chapters over de hele wereld en internationale evenementen, trainingen en materialen die hen helpen om aan de slag te gaan in de branche en carrière te maken.

Netwerk opbouwen – Studenten kunnen lokaal en wereldwijs hun professionele netwerk opbouwen, via ISACA’s chapters, online communities en virtuele en fysieke evenementen.

Deel uitmaken van een internationale community – ISACA’s wereldwijde netwerk van meer dan 175.000 leden wordt gekenmerkt door diversiteit en connectiviteit. Leden van de ISACA-gemeenschap zijn actief in de breedte van de informatie- en technologiewereld. Het gaat om audit- en beveiligingsprofessionals op het gebied van informatiesystemen, consultants, docenten, toezichthouders, CEO’s, CIO’s, CISO’s en interne auditors. Elk van deze rollen draagt bij om digitaal vertrouwen te wekken in het technologische ecosysteem.

Thought leaders ontmoeten – Studenten leren hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat digital trust verankerd is in organisaties wereldwijd.

Deelnemen aan ISACA Free Student Membership Program

ISACA NL Chapter zoekt hogescholen en universiteiten om het Student membership program uit te rollen. Heb je interesse om als instelling deel te nemen? Neem dan contact op met onze voorzitter Dwayne Valkenburg.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Square Table sprekers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van IT audit, privacy wetgeving, governance, compliance, risk en/of security management? Heb je ervaring met het geven van online presentaties? Meld je dan nu aan als spreker voor onze webinars via Ramzy El-Masry en we nemen spoedig contact met je op.
  • Nieuws ·

Bestuurslid gezocht

Het bestuur van ISACA NL Chapter zoekt een bestuurslid voor de portefeuille trainingen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.